Gigi Becali, răspuns dur după atacul lui Victor Pițurcă: ”Nu îți e rușine?” Patronul FCSB și-a dezvăluit visul

Gigi Becali (65 de ani) a răspuns după atacul lui Victor Pițurcă (67 de ani). Fostul selecționer crede că patronul FCSB este anti-sport, nu doar că nu se pricepe la fotbal.

Cu zece puncte distanță față de urmăritoare, FCSB este ca și campioană. Prilej pentru rivalii lui Gigi Becali să îi conteste modul de a conduce clubul. Unul dintre aceștia este Victor Pițurcă. Fostul mare atacant al Stelei este convins că omul de afaceri din fruntea FCSB are câștig de cauză din cauza nivelului extrem de scăzut din Liga 1.

Gigi Becali îi răspunde lui Victor Pițurcă

Patronul FCSB a pus între paranteze postul Paștelui pentru o nouă reacție publică. Becali nu a lăsat neplătită ieșirea lui Victor Pițurcă.

Fostul selecționer susține că Becali nu se pricepe la sport, în general, sau la fotbal, în particular.

”Am zis eu că știu sport? Eu nici nu zic că mă pricep. Eu am niște principii de viață, nu că mă pricep eu. Poate că are dreptate cine vrea, numai că principiile mele sunt ale mele.

Principiile mele sunt așa. Eu nu sunt stăpân de oameni, eu sunt stăpân pe afacerea mea. Unde dau eu bani, eu stăpânesc. Eu, la mine în curte, faci ce zic eu.

Asta e principiul meu, că stăpânul să stăpânească. Eu nu sunt stăpân de oameni, Doamne ferește. Unde sunt eu stăpân? La FCSB și acolo fac ce vreau eu”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Becali: ”Nu vreau să ajung în faliment ca Dinamo”

Omul de afaceri este convins că drumul pe care merge este cel bun. Are exemplele rivalelor de la Dinamo sau Rapid, care au trecut în istoria recentă prin calvarul insolvențelor sau al falimentului.

”Când vii la mine știi unde vii și ce trebuie să faci. Eu, Becali, știu un lucru, respect salariul și contractul. Tu ai un contract cu mine și faci ce spun eu.

E posibil să nu mă pricep la sport, dar fiecare poate să spună ce vrea. Eu fac ce fac ca să nu intru în faliment. Ca Dinamo, ca Rapid. Toți au intrat în faliment. Din toate calculele îl excludem doar pe Hagi.

Facem o analiză? Hai să o facem. Aici e vorba de FCSB care are 15 milioane datorie la Gigi Becali și încă 10 de când am preluat clubul. Eu, dacă vând, câștig 25 de milioane.

CFR are vreo 45 de milioane și dacă o vinzi nu o ia nimeni”, a mai declarat Gigi Becali

Becali, către Pițurcă: ”Eu vreau 25 de milioane și să mă bată cu 25-0”

Patronul FCSB spune că este interesat doar de câștigul financiar.

”Dacă o duc eu (în grupele Ligii Campionilor – n.r.), după aia Pițurcă ce o să mai zică? Nu am nevoie să zică că sunt mare antrenor, am nevoie de bănuțul meu. Dacă spun un lucru, crezi că mă interesează dacă mă laudă cineva? Ce câștig eu din laude?

Eu nu vreau să mă bat la retrogradare. Eu vreau să mă duc să iau 25 de milioane și să iau 25-0. Nu vreau umilințe, dar nu ați văzut cum joacă ăia?.. Real Madrid cu City? Bam-bam-bam…”, a mai declarat Gigi Becali.

Ce a spus Pițurcă despre Gigi Becali

”Poate că patronul antrenor are niște sclipiri de mare-mare antrenor și ajunge chiar în grupele Ligii, nu?

(nr. – se spune că Gigi Becali a învățat mult fotbal în ultimii ani). Ce să învețe Gigi Becali? Gigi Becali e anti-sport, nu e anti-fotbal, e anti-sport. Eu îl știu foarte bine.

Ce să știe Gigi Becali? Gigi Becali pălăvrăgește. Câștigă, plânge de bucurie, el vrea să fie antrenor”, consideră Victor Pițurcă.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare