Sign in / Join

Gigi Becali pregătește un tun de 15 milioane de euro!

537
0
Share:

Chiar și cu o echipă națională ajunsă ciuca bătăilor, Steaua continuă să fie un nume atractiv pe piața transferurilor. Iar asta nu poate decât să-l bucure pe Gigi Becali.

becali

Patronul vicecampioanei își face calculele pentru această vară. Poate strânge până la 15 milioane de euro dacă finalizează cu bine negocierile pentru cele 4 „perle” din lot: Alexandru Chipciu, Fernando Varela, Nicușor Stanciu și Hamroun.

Conform presei belgiene, șeptarul Stelei este dorit de Anderlecht Bruxelles. Trei milioane de euro ar fi oferta făcută de conducerea lui Anderlecht pentru Chipciu, sumă cu care Gigi Becali a fost, deja, de acord. Între cele două părți mai rămân de pus la punct mici detalii, referitoare la numărul ratelor în care vor plăti belgienii suma de transfer. „Pe Chipciu îl dau imediat”, a declarat latifundiarul din Pipera. Culmea este că Steaua și Anderlecht Bruxelles se pot întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, cu internaționalul român în tricoul mov al belgienilor.

Cea mai mare ofertă de transfer a venit, însă, pe numele mijlocașului Nicușor Stanciu și a fost făcută de gruparea franceză Lorient. Șase milioane de euro, bani plătibili în două tranșe, după cum notează presa din Hexagon! „M-a întrebat Ana Maria Prodan dacă îl dau pe Stanciu cu şase milioane, la Lorient. Am zis că da, îl dau! Fiecare își apără marfa lui. Eu nu vreau să-l vând. Facem negocieri la televizor? Eu trebuie să-mi laud marfa mea. Poate va pleca gratis, poate pe cinci milioane. Poate peste două luni spun 15, acum spun 6! Dacă intrăm în Liga Campionilor, joacă bine și dă câteva goluri, atunci cer 15 milioane”, a comentat Becali interesul pentru vedeta Stelei.

Gigi Becali poate încasa bani frumoși și de pe urma străinilor Hamroun și Varela. Ambii sunt doriți de două cluburi din Qatar. Pentru algerian, Steaua a cerut trei milioane de euro, în timp ce prețul lui Varela se ridică la două milioane Din câte se pare, negocierile sunt foarte avansate, fiind șanse mari să se ajungă la un acord în zilele ce urmează.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER