Gigi Becali nu s-a mai ferit! De ce depinde transferul lui Alexandru Chipciu la FCSB

Alexandru Chipciu (34 de ani) este unul dintre jucătorii doriți de Gigi Becali (65 de ani) la FCSB, după câștigarea campionatului în România.

Gigi Becali nu vrea să plătească pentru transferul lui Alexandru Chipciu

Chiar dacă nu se mai află la prima tinerețe, Alexandru Chipciu a devenit o țintă pentru FCSB, după evoluțiile bune în tricoul celor de la Universitatea Cluj. Fotbalistul, care a mai evoluat pentru clubul patronat de Gigi Becali în perioada 2012 – 2016, trebuie să se implice însă și să discute cu ardelenii în ceea ce privește plecarea sa de la echipă.

Gigi Becali a anunțat că nu este dispus să plătească vreun ban în schimbul lui Alexandru Chipciu, chiar dacă îl dorește la FCSB.

„Chipciu trebuie să rezolve el, nu eu. El trebuie să rezolve, să-l lase ăia să plece. Să dai bani pe jucători de 34 de ani? Nu poți să dai. E problema lui”, a spus Gigi Becali, citat de Sport.ro.

Al 3-lea fotbalist care urmează să ajungă la FCSB

După ce s-a înțeles cu David Kiki și Daniel Popa, Gigi Becali mai așteaptă un al treilea fotbalist la FCSB. Este vorba despre Malcom Edjouma, care și-a terminat împrumutul la Bari.

Malcom Edjouma nu s-a aflat în lotul celor de la Bari în ultimele 4 meciuri, semn că nu a reușit să-i convingă pe italieni. Acum, pentru fotbalistul francez urmează câteva zile de vacanță, apoi va reveni la FCSB, clubul de care aparține de la începutul anului 2022.

Ultimul meci jucat de Edjouma pentru Bari a fost pe 13 aprilie, atunci când a evoluat timp de 37 de minute într-un duel cu Como (1-2).

Rămâne de văzut dacă Malcom Edjouma va continua la FCSB și din această vară, ținând cont că bucureștenii au mai multe opțiuni pentru zona de mijloc a terenului. La un moment dat, francezul era unul dintre cei mai buni jucători ai campioanei României și reușea să marcheze goluri importante pentru trupa lui Elias Charalambous.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare