Gigi Becali l-a iertat pe Eduard Radaslavescu, după apelul public făcut de tatăl fotbalistului! Patronul FCSB a măturat, însă, pe jos, cu fotbalistul său: „Nu ofer mângâiere, a jucat prost”

Gigi Becali a revenit la sentimente mai bune faţă de Eduard Radaslavescu, jucătorul pe care l-a scos după doar 28 de minute, la meciul cu Farul, câştigat de FCSB cu 1-0.

Asta după ce, duminică seară, l-a acuzat pe mijlocaşul de 19 ani că a pierdut toate mingile.

Tatăl jucătorului, mesaj pentru patronul FCSB

Tatăl lui Eduard Radaslavescu a comentat respectuos atitudinea lui Becali.

„Respect tot ce spune domnul Becali. Am ajuns în vamă, eu sunt șofer de tir și nu pot să comentez chestiuni legate de fotbal. Pot doar să spun: respect tot ce a spus domnul Becali. Vă mulțumesc!”, a spus Daniel Radaslavescu pentru fanatik.ro.

Becali, credit pentru Radaslavescu

Luni dimineaţă, finanţatorul roş-albaştrilor şi-a mai îndulcit discursul la adresa celui pe care l-a adus pentru 800.000 de euro de la Farul.

„Eu mai am încredere în Radaslavescu. Nu înseamnă că nu va mai juca. El o să mai intre. Eu merg pe niște principii. Eu stăpânesc ceea ce al meu.

Eu l-am impus acum pe Radaslavescu. Contra Craiovei, va juca Tavi. Dar Radaslavescu va intra. El a jucat prost și a greșit, într-un context în care toată echipa greșea. Dar el e luptător. Și nu sunt supărat că a plecat la cabină? Ce dacă? A arătat că e supărat și că are personalitate. Foarte bine că a plecat supărat.

Eu nu dresez oameni, nu sunt stăpân de oameni, ci doar afacerea mea. Eu îl stăpânesc pe Radaslavescu doar pe teren și la antrenament. Eu decid când iese și intră.

Eu nu-i stăpânesc sentimentele. Eu nu stăpânesc oameni, nu dresez oameni. Ci doar îi educ la fotbal. Nu vrei să fii educat cum vreau eu, la fotbal, nu veni la mine!”, a spus Gigi Becali pentru sursa amintită.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare