Gigi Becali, despre reușita lui Dennis Man în Malta-România, scor 0-4: ‘A dat un gol pe care-l dau patru, cinci jucători din lume’

204
0
Share:

Dennis Man a intrat din nou în vizorul lui Gigi Becali. De data aceasta reușita din minutul 90+1 în meciul echipei naționale a României cu Malta, scor 0-4, l-a făcut pe finanțatorul FCSB-ului să-l ridice la rang de super-jucător pe atacantul în vârstă de 20 de ani, transmite Mediafax.

“Man a dat un gol de mare jucător. A dat un gol pe care-l dau patru, cinci jucători din lume. El a dat un gol cu o viziune clară a porții, acolo e liber și acolo dau cu latul”, a spus Gigi Becali.

Cu toate acestea, preferatul patronului vicecampioanei nu este Dennis Man. Într-un discurs despre noul antrenor al FCSB-ului, Bogdan Andone, Becali a precizat cine este slăbiciunea lui:

“Andone, care nu a fost băgat în seamă, e posibil să fie cel mai bun. (n.red. – referitor la disciplina din lotul FCSB-ului) Eu i l-am dat exemplu pe Tănase, care este disciplinat, dar care oricum nu se supără, că știe că e un fel de favorit”.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply