Sign in / Join

Gigi Becali, dat în judecată de Șumudică!

559
0
Share:

Marius Șumudică îi cere lui Gigi Becali să probeze în instanță toate acuzațiile defăimătoare făcute la adresa sa în ultimele zile.

Sumudica_4536311-Mediafax_F

Printre altele, Becali a declarat că Șumudică a mers la „Palat” ca să negocieze suma de transfer a lui Denis Alibec la Steaua, dar şi că antrenorul Astrei ar fi pariat pe numărul de schimbări pe care le va face. „Am introdus o acţiune în instanţă împotriva lui Gigi Becali, urmează a fi depus dosarul. Să probeze exact de unde are el informaţiile că Şumudică a pariat la nu ştiu ce meci că face doar două schimbări. Dacă există un singur bilet, un singur pariu, eu mă duc la DNA să mă judece. Dacă nu, el să plătească banii pe care trebuie să-i plătească. Şi eu aş putea spune unele lucruri, dar nu fac aşa ceva, nu sunt «sifon»”, a declarat Marius Şumudică.

Printre altele, antrenorul Astrei a negat și orice discuţie între el şi finanţatorul Stelei în privinţa transferului lui Denis Alibec: „În momentul în care a vorbit şi a spus că m-am dus să mă rog să-l ia pe Alibec pentru că Astra ar avea nevoie de bani, nu am cum să nu reacţionez. Sunt lucruri care nu sunt adevărate. Dacă va ajunge vreodată acest om să-mi dea o gumă de mestecat, va spune că mi-a dat un teren. N-aş fi făcut niciodată niciun fel de compromis în relaţia mea cu dânsul. Dânsul este patron, eu sunt antrenor, nu m-am întâlnit să vorbim despre transferul lui Alibec. Eu nu pot stabili preţurile jucătorilor mei. Am fost doar martor la discuţie pentru că m-a rugat domnul Buduru, Dani Coman nu era încă în funcţie. Aţi văzut cum face domnul Becali – azi dă o declaraţie, mâine o schimbă”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER