Gigi Becali anunță 3 lovituri pentru Liga Campionilor! Patronul FCSB a început deja negocierile

Gigi Becali a dezvăluit numele celor trei jucători pe care îi va transfera la FCSB în perspectiva calificării în grupele Ligii Campionilor. Daniel Popa (28 de ani), Louis Munteanu (21 de ani) și Alex Chipciu (35 de ani) sunt țintele omului de afaceri.

Campion după 9 ani de așteptare, Gigi Becali speră să dea lovitura și la vară. ”Visul meu este să ajung iar în Liga Campionilor”, spune omul de afaceri, care este gata să aducă întăriri masive la echipă. Latifundiarul a dezvăluit și numele jucătorilor pe care este la un pas să îi convingă.

Gigi Becali a început negocierile pentru trei jucători

”Da, îl vreau pe Chipciu. Dacă pleacă gratis, îl luăm. El a zis că încearcă, că are o relație bună cu clubul și încearcă. Vrea și el, da”, a dezvăluit Gigi Becali.

Căpitanul lui U Cluj ar agrea revenirea la FCSB, dar este blocat de contractul pe care îl are în Ardeal.

Un alt jucător dorit de Gigi Becali este Daniel Popa. Omul de afaceri a dezvăluit că îl vrea pe atacantul lui U Cluj încă din perioada Dinamo.

”Cu Daniel Popa deja am negociat, doar trebuie să vorbim cu clubul. Dacă are o clauză, impresarul jucătorului poate să … nu am luat legătură cu jucătorul, am vorbit cu impresarul”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

1,2 milioane pentru Louis Munteanu

Patronul FCSB insistă și pentru Louis Munteanu. Spune că a mărit oferta la 1,2 milioane să că așteaptă răspunsul celor de la Fiorentina.

”Am vorbit cu el, ei au cerut 1,5 milioane. Mi-au spus că nu pot să îl iau cu 700, că nu îl dau. Le-am zis că dau 1,2 milioane. Acum aștept răspunsul, să văd dacă mi-l dau la 1,2 milioane de euro.

Trebuie să negociezi, nu poți să dai banii ăștia așa. Totul în viață se negociază”, a declarat Gigi Becali.

Denis Alibec depinde de mama lui

”Eu mi-am cam luat gândul, am înțeles că nu îl lasă maică-să. Mi-a zis cineva, hai să vorbim cu maică-să. Am zis, hai, domnule, să fim serioși, ce facem acum?!

Mai zic și eu lucruri despre jucători, dar dacă nu spuneam eu, cred că rămânea la jocurile alea.

Pentru mine e rușinos să mă apuc să negociez cu mamele jucătorilor, asta ar fi culmea”, a spus Becali.

”Daniel Popa este pariul meu”

”Kiki și cu Daniel Popa sunt deocamdată. Popa este pariul meu, o să vedeți. Nu costă mult, e pariul meu. Mie îmi placea de Popa de când era la Dinamo.

Mai este un jucător din campionatul intern, mijlocaș central, apoi să vedem. Ori Louis Munteanu, ori Alibec, dacă îl lasă maică-sa, nu știu.

Eu cred că suntem valoroși, dar nu știm cât. Eu cred că suntem foarte buni, dar este posibil să mă înșel. O să vedem.

Îl iau pe Popa, îl luăm și pe Louis Munteanu, îl avem și pe David Miculescu, poate vine și Alibec. O să avem patru atacanți”, a încheiat Gigi Becali.

Vreau să iau să fie 2-3 jucători pe post. Nu am cum să dau 10 milioane pe un jucător, nu pot. Crezi că pe Louis Munteanu îl iau că este supermare fotbalist? Îl iau pentru că e de viitor. Nu fac licitații, dacă îl ia Rapid”,
Gigi Becali.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare