Gigi Becali a spus adevărul: suma colosală pe care o are de recuperat de la FCSB! Cum are de gând să facă acest lucru

Gigi Becali a vorbit deschis despre banii pe care i-ar avea de recuperat de la FCSB, după creditările pe care le-a efectuat în mod repetat în ultimii ani.

După ce s-a aflat în spațiul public faptul că echipa roș-albastră a înregistrat în anul 2023 un deficit în balanța financiară în valoare de 7.5 milioane de euro, sumă reprezentând în cea mai mare parte datorii către finanțator, acum acesta a susținut că în realitate suma pe care ar avea-o de recuperat ar fi mult mai mare.

Gigi Becali susține că în prezent ar avea de recuperat de la FCSB suma de 15 milioane de euro

Omul de afaceri din Pipera a explicat că ea s-ar ridica de fapt la 15 milioane de euro, la care s-ar adăuga și cele 10 milioane de euro cheltuite de el pentru a deveni patron la FCSB, pe vremea când echipa se numea încă Steaua.

Totuși, Gigi Becali nu a părut deloc îngrijorat în legătură cu faptul că ar fi posibil să nu își mai recupereze vreodată acești bani. El a spus din nou că speră în continuare ca undeva în viitorul apropiat să reușească să dea un „tun” pe piața transferurilor și să vândă un jucător în străinătate pe o sumă colosală chiar și pentru nivelul financiar din campionatele de top din Europa.

„Este mult mai mult de atât datoria. Dar ca să iau licenţa am renunţat la încă 10 milioane. Depăşeam deficitul, adică fair play-ul financiar. Şi e adevărat că e minus şapte milioane de euro, dar totalul e de minus 15 milioane.

La 8 milioane am renunţat şi i-am băgat în capitalul social. Dar nu este o problemă, că atunci când fac bani îi scot şi capitalul social se micşorează. Eu pot să fac o majorare de încă 7 milioane.

Nu mă afectează. Dar pierderea nu se vede real. Ca să vezi câţi bani am băgat din buzunar uită-te la capitalul social al FCSB-ului, că ăia tot de la mine sunt. Vezi la Registrul Comerţului, 8 milioane plus 7 milioane.

Anul trecut minus 15 milioane de euro. La încă 10 milioane am renunţat când am luat echipa, care nu e Steaua, e echipa Vasilescu din Deal. Atunci, când am luat-o cu Piţurcă.

Nu am renunţat la ideea asta. Vreau să vând un jucător cu 100 de milioane de euro. Când am intrat în fotbal, am spus că va fi un Hagi la mine, o să mi-l dea Dumnezeu mie.

Şi dacă va fi, îl vând pe 100 de milioane de euro sau 200. Aţi văzut că eu nu vând sub preţ. L-am vândut pe Chiricheş cu 10 milioane, ei l-au vândut mai departe cu 7”, a spus Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare