Gigi Becali a pus STOP! A oferit o avere pentru transfer, dar fotbalistul merge la o rivală din România

Gigi Becali (65 de ani) l-a dorit insistent pe Louis Munteanu (21 de ani), însă atacantul care aparține de Fiorentina nu va ajunge în cele din urmă la FCSB.

Gigi Becali a renunțat la transferul lui Louis Munteanu

Anunțul i-a aparținut chiar lui Gigi Becali, care a dezvăluit că a oferit 1.2 milioane de euro pentru Louis Munteanu. Această propunere nu a fost însă suficientă pentru Fiorentina, care este aproape să ajungă la un acord cu Rapid pentru o mutare spectaculoasă făcută de Dan Șucu.

Gigi Becali a dezvăluit că va lua legătura cu Denis Alibec, cel pe care îl vede cel mai potrivit pentru atacul FCSB-ului din noul sezon.

”I-am făcut ofertă de 1.2 milioane de euro lui Louis Munteanu. Am înțeles că îl ia Rapidul, eu nu dau mai mult. Prima dată am făcut ofertă de 700.000 de euro. Apoi am zis un milion. După aia, am zis 1.2 milioane de euro. La revedere. Eu nu stau să fac licitație, ce, sunt idiot?

(n.r. despre Alibec) De ce să fie subiect închis cu Alibec? Să vedem acum, de mâine (n.r. luni) începem. Nu am început așa în forță. Am încercat cu Louis Munteanu, i-am făcut ofertă 1,2 milioane, am zis că eu mai mult nu cresc. Mâine luăm legătura cu Alibec. Nu spun ce îi ofer lui Alibec, să nu afle Șucu. Nu știu dacă îl vrea sau nu, dar nu trebuie să știe el”, a spus Gigi Becali, potrivit Prima Sport.

Denis Alibec poate reveni la Farul

Una dintre formații este FCSB, însă și varianta Farul este una la îndemănă pentru Alibec, care va trebui să renunțe însă la pretențiile salariale pentru a colabora din nou cu Gică Hagi. Asta a dat de înțeles „Regele”, care a recunoscut că formația din Ovidiu nu se poate ridica la nivelul multor formații importante din România,

Alibec își decide viitorul lui, nu decidem noi. Nu avem noi banii cei mai mulți, avem limite. E greu să concurezi cu cei mai buni din România. Nu uitați, avem cea mai bună academia, mulți copii. Avem de unde să alegem jucători. La anul veți vedea mulți dintre ei.

E un jucător de-al casei, e născut aici, dar totul se rezumă la bani. Asta e realitatea. Toți au nevoie de bani. Și Farul are nevoie dacă vrea să facă performanță, altfel e greu să te ții de ceilalți”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare