Gigi Becali a mărit din nou oferta pentru transferul lui Louis Munteanu! Cât pune pe masă acum patronul FCSB-ului

Louis Munteanu (21 de ani) a devenit o țintă clară pentru FCSB, însă Gigi Becali (65 de ani) are o misiune dificilă în ceea ce privește transferul atacantului.

Continuă licitația pentru Munteanu! Becali a plusat din nou

Concret, Munteanu aparține de Fiorentina, iar italienii nu vor să se despartă în orice condiții de internaționalul român. Inițial, Gigi Becali oferea sub un milion de euro pe atacant, apoi a mărit propunerea la 1.2, iar acum a plusat din nou.

Potrivit presei din Italia, Gigi Becali a pus pe masă 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu și așteaptă un răspuns din partea Fiorentinei. În același timp, Dan Șucu încearcă și el să pună mâna pe fotbalist, astfel că rămâne de văzut cum se va încheia această licitație, dar și ce decizie va lua Fiorentina după discuțiile cu jucătorul.

Conform italienilor, Fiorentina solicită două milioane de euro în schimbul lui Louis Munteanu, o sumă considerată mult prea mare de către Gigi Becali.

Gigi Becali, „Până la urmă o să iau legătura direct cu el”

Negocierile cu agentul Pietro Chiodi nu au decurs așa cum se aștepta finanțatorul lui FCSB. Gigi Becali e dispus să ofere maximum 1,2 milioane de euro. Atacantul are așteptări la un salariu mai mare, iar agentul susține că Louis Munteanu mai are și alte oferte.

După întâlnirea cu agentul atacantului, Gigi Becali a declarat public că este dispus chiar să-l sune pe Louis Munteanu pentru a-l întreba ce-și dorește cu adevărat.

„Mai are și alte oferte, e un fel de licitație de care nu vreau. Că mai vorbește și cu altcineva… nu știu cu cine, probabil în România. Gică a zis că dacă nu e sumă mare se înscrie și el, Șucu a zis că-l vrea și el.

Întrebați-l pe jucător: vrea în Liga Campionilor sau în Giulești? Rămâne de văzut, pretențiile sunt mari. Și ca salariu cere mult. Iar 1,5 milioane nu dau! Maximum 1,2 milioane, că mai are un an de contract.

Jucătorul să-și vadă interesul, nu ne luăm doar după impresari. Ții cont, negociezi, dar până la urmă o să iau legătura direct cu el: ‘Bă, ce vrei?Unde vrei să joci?” a declarat patronul FCSB-ului.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare