Gigi Becali a anunțat în direct că a cedat un fotbalist la Farul lui Gică Hagi: „Îmi dă procent dacă îl vinde”

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a anunțat în cursul zilei de luni, în direct la TV, că a cedat un fotbalist către Farul Constanța, echipa lui Gică Hagi.

Gigi Becali a anunțat în direct plecarea lui Eduard Radaslavescu de la FCSB la Farul lui Gică Hagi

Este vorba despre Eduard Radaslavescu, mijlocaș central în vârstă de doar 19 ani care a fost crescut chiar de către academia de la Ovidiu a „Regelui”.

Patronul campioanei României a dat de înțeles că nu este vorba despre un transfer făcut în schimbul unei anumite sume și nici măcar de un împrumut, ci practic l-a cedat gratis pe tânărul jucător, urmând a încasa un procent mai mult decât semnificativ dintr-un eventual viitor transfer al lui.

„Uite, Radaslavescu, am dat pe el 850.000 de euro și i l-am dat gratis azi lui Gică. I l-am dat lui, dacă-l dă mai departe, iau jumătate”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Soarta tânărului mijlocaș central a fost pecetluită după meciul din Supercupa României contra Corvinului Hunedoara, câștigat de campioană pe stadionul Steaua din Capitală cu scorul de 3-0

Finanțatorul clubului roș-albastru l-a criticat în mai multe rânduri în mod public pe Eduard Radaslavescu în ultimele luni. Cel mai recent, după meciul din Supercupa României, câștigat de FCSB cu scorul de 3-0 în fața Corvinului Hunedoara.

Atunci, Gigi Becali a anunțat că mijlocașul nu va mai juca pentru echipa roș-albastră nici măcar la nevoie, pentru îndeplinirea acelui criteriu sub 21 de ani, întrucât antrenorii Elias Charalambous și Mihai Pintilii au din această vară din acest punct de vedere și opțiunea Alexandru Musi, jucător proaspăt revenit la FCSB după împrumutul la Petrolul Ploiești.

„Musi va juca, Radaslavescu nu va mai juca. Niciodată în viaţa lui nu va mai juca Radaslavescu în faţa lui Musi. Trebuie să caut să îl dau pe undeva, să îl împrumut. Îl mai am şi pe Tavi Popescu pentru U21”, a spus Gigi Becali la acel moment pentru fanatik.ro.

Așa cum s-a mai întâmplat în destul de multe cazuri în trecut, este posibil ca Gică Hagi să reușească să îi „revitalizeze” cariera lui Eduard Radaslavescu.

Până ca această mutare să fie anunțată oficial, cei de la Farul Constanța ar putea să realizeze un alt transfer destul de important pentru nivelul din Superliga, reprezentat de fundașul central Victor Dican, de la FC Botoșani, fotbalist dorit în trecutul apropiat chiar și la FCSB.

„Avem un lot destul de subțire. Probabil vor mai fi plecări. Probabil va pleca Dican la Farul. Mai avem nevoie de trei-patru jucători ca să avem posturile dublate, să avem și alte soluții”, a fost anunțul făcut recent în acest sens chiar de către antrenorul celor de la FC Botoșani, Bogdan Andone, citat de Botoșani Online.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare