Gică Popescu, mesaj de apreciere pentru tricolori după performanța de la EURO 2024! Ce le-a transmis fostul mare fotbalist al României

Echipa națională a României a avut parte de o evoluție impresionantă la EURO 2024. Tricolorii au avut parte de susținere atât din țara noastră, cât și din afară. După toată povestea încheiată la Campionatul European, Gică Popescu (56 de ani) a transmis pe rețelele sociale un mesaj de apreciere pentru elevii lui Edi Iordănescu.

Gică Popescu, „Sunt primul care salută determinarea și curajul”

Naționala României a reușit performanța de a ajunge până în optimile de finală a Campionatului European. Acolo, tricolorii au fost eliminați, după înfrângerea împotriva Olandei, scor 0-3.

Chiar și cu această performanță, tricolorii au avut parte doar de mesaje de încurajare și de susținere. Gică Popescu a scris un mesaj pe rețelele social în care a ținut să evidențieze că atitudinea echipei și a suporterilor e principalul câștig al reprezentativei de la EURO 2024.

Atitudinea echipei și a suporterilor, principalul câștig după EURO, mai mare chiar și decât calificarea în optimi. De obicei, eram unul dintre cei care critica lipsa de atitudine a jucătorilor convocați la acțiunile echipei naționale. Acum, sunt primul care salută determinarea și curajul arătate de băieți la acest turneu final.” a transmis Gică Popescu pe Instagram.

Mutu l-a apărat pe Iordănescu jr.

După ce Marius Șumudică a susţinut că niciun antrenor român nu se poate compara cu Ronald Koeman, selecționerul Olandei, Adrian Mutu a sărit în apărarea lui Edi.

“La ce turneu final am făcut noi mai mult în toată istoria noastră? Marius Șumudică făcea o comparație între Edi Iordănescu și Ronald Koeman. Să ne gândim și la ce ar face un antrenor român la o echipă precum cea a Olandei. Valoarea noastră nu o putem spune.

Antrenorii români știu fotbal, e vorba foarte mult de material, de jucătorii pe care îi antrenezi. Mă uit în Europa și în afară de spanioli, germani, portughezi, italieni, foarte puțini francezi, restul niciun fel de antrenor român, turc, slovac, bulgar și așa mai departe nu antrenează la echipe mari. Tot ei antrenează și se rotesc.

Noi nu putem să știm, exact, care este valoarea noastră. Atâta timp cât noi avem echipe naționale de nivel mai slab, decât echipele de top, nu putem spune cât de buni suntem ca antrenori. Alta e când antrenezi jucător ca Depay, Dumfires sau Gakpo față de alți jucători”, a fost analiza lui Adrian Mutu la fanatik.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare