Gică Popescu dă și el cu subsemnatul la DNA

641
0
Share:

Fostul fotbalist Gică Popescu a fost chemat, miercuri dimineaţa, la sediul DNA pentru a da declaraţii în calitate de martor în dosarul deschis în urma suspiciunilor de corupţie privind cărţile scrise de deţinuţi în închisoare.

popescu

Gică Popescu a scris mai multe cărţi în perioada de detenţie, pe baza cărora a obţinut zile de libertate. Fostul fotbalist a fost condamnat în dosarul transferurile frauduloase de fostbalişti la o pedeapsă de trei ani, o lună şi zece zile, fiind eliberat condiţionat.

  • În aceeaşi cauză a fost audiat marţi şi Mihai Stoica, directorul sportiv al echipei Steaua. Acesta a avut o condamnare de trei ani şi şase luni în aceeaşi cauză, fiind eliberat în luna februarie a acestui an.

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat în 2014, alături de Gheorghe Popescu şi Mihai Stoica, pe Jean Pădureanu la trei ani şi patru luni de închisoare, pe George Copos la trei ani şi opt luni, pe Cristian Borcea şi Ioan Becali la câte şase ani şi patru luni, pe Victor Becali la patru ani şi opt luni şi pe Gheorghe Neţoiu la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER