Gică Popescu a făcut anunțul! Donație de peste 150.000 de euro după meciul de retragere al „Generației de Aur”

Meciul de retragere al Generației de Aur a stârnit și controverse în fotbalul românesc, iar Gică Popescu a fost acuzat că s-ar alege cu bani de pe urma acestui eveniment.

Unde ajung cei peste 150.000 de euro din donații

La mai bine de două săptămâni de la marele eveniment de pe Arena Națională, Gică Popescu a făcut un anunț important. „Baciul” a dezvăluit că vor fi donați peste 150.000 de euro către 22 de școli de fotbal care i-au format pe jucătorii „Generației de Aur”.

”Datorită vouă, vom dona peste 150.000 de euro către Școlile Generației de Aur!

Vă mulțumim din inimă că v-ați alăturat cauzei noastre și, mai ales, pentru răbdare. Acum semnăm a treia și ultima serie de 94 de tricouri cu autografele noastre. Începând de azi, produsul nu mai este disponibil pe magazinul oficial și nu va mai reintra pe shop, deși primim, în continuare, cereri.

Am așteptat atâția ani pentru un meci de retragere care a ieșit perfect, mai e nevoie să așteptăm două săptămâni pentru semnarea și livrarea tricourilor din ultima serie. Cele din seria 2 pleacă spre voi la finalul acestei săptămâni.

Vă mulțumim încă o dată și vă promitem că rezultatul o să merite, iar acest tricou va rămâne în istorie, la fel ca gestul vostru de a susține viitorul elevilor din cele 22 de școli din țară.

Așa cum nu visam să doborâm recordul pe Arena Națională, nu ne așteptam nici să primim mii de comenzi în zilele care au urmat meciului. Știm că există întârzieri cauzate de volumul mare de comenzi, însă vă asigurăm că toate se vor livra în curând și vă mulțumim că înțelegeți”, a transmis Gică Popescu pe contul de Facebook al Generaţiei de Aur.

Ionel Ganea, afirmaţii „incendiare” despre Gică Popescu

Ionel Ganea a sugerat că ”Baciul” folosește emoția din jurul Generației de Aur pentru interese economice personale.

„Meritam să fim măcar invitați, nu neapărat să stăm pe bancă sau să jucăm. Îi era greu lui Popescu să distribuie 20-30 de invitații pentru foști colegi exact din acea perioadă?

Dar, pentru a spune lucrurilor pe nume, Popescu e un individ cu caracter zero! Dintre foștii mei colegi, are cel mai josnic caracter. Asta ca să fiu ponderat în cuvinte!

Popescu e o mare dezamăgire ca om. Un fotbalist extraordinar, dar un om lipsit complet de respect. Îl interesează numai banii. Dacă ies lovele, ești prietenul lui cel mai bun.

Dacă nu, ești un mare dușman! N-ar strica să aflați, de exemplu, că firma care vinde acum tricourile pentru eveniment e a lui și a fiicei lui. Eu așa știu! E <fiert> pe <cașcaval>! Aș putea să zic mai multe despre Popescu, dar mă abțin, deocamdată.

Am văzut, de exemplu, ce mare afacerist e cu Școala lui de fotbal de la Craiova. Un eșec total! Câte zeci, sute de talente s-au pierdut inutil acolo!”, a spus Ionel Ganea pentru Sportpesurse.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare