Gică Hagi știe de ce nu s-a impus Eduard Radaslavescu la FCSB: „Era cel mai bun optar-decar”

După doi ani petrecuți la FCSB, Eduard Radaslavescu (19 ani) a revenit la Farul, sub comanda lui Gică Hagi (59 de ani).

Gică Hagi, gata să-l „resusciteze” pe Eduard Radaslavescu

Criticat public de Gigi Becali, Eduard Radaslavescu nu trece prin cel mai bun al carierei. Cu toate acestea, Gică Hagi are încredere că îl va readuce pe fotbalist la forma din trecut și știe care a fost motivul pentru care nu s-a impus la FCSB.

Totodată, Hagi crede că FCSB a plătit o sumă mică pentru Radaslavescu în august 2022, atunci când l-a transferat pentru 850.000 de euro.

La FCSB, nu a jucat niciodată pe postul lui. Niciodată. El s-a consacrat ca inter. Plus că nu i s-a dat posibilitatea să joace prea mult. Înainte era la loturile naționale și juca în play-off. Nu știu de ce, nu este treaba mea, eu spun doar ce am văzut de aici, de la Constanța.

Încercăm să-l readucem la același nivel, dar va fi o muncă foarte grea. Trebuie să-l ridicăm foarte bine și fizic, și mental, să poate să facă ceea ce făcea când juca la noi. Din punctul meu de vedere, a plecat pe bani foarte puțini la FCSB, ținând cont de ceea ce reprezenta la acea vreme la loturile naționale și pe piața europeană.

Era cel mai bun optar-decar de la loturile naționale. Sper să poată să revină, dar este nevoie de timp și o să fiu mai tolerant„, a spus Hagi.

Reacția lui Eduard Radaslavescu, după ce a revenit la Farul

După evoluțiile care au lăsat de dorit, Gigi Becali l-a cedat gratis pe Eduard Radaslavescu. Cu toate acestea, FCSB va primi 50% dintr-un eventual viitor transfer. Mijlocașul a semnat un contract valabil trei ani cu Farul.

Odată cu prezentarea sa, Eduard Radaslavescu a oferit o primă reacție pentru site-ul oficial al clublui de la malul mării.

Sunt foarte fericit să revin acasă. Mă întorc cu gânduri foarte bune, sperăm să ne îndeplinim obiectivele, să facem meciuri bune şi să fie un an bun. Normal că am emoţii, revin acasă după doi ani. Multe s-au schimbat pe aici, în bine, e cea mai frumoasă bază din România.

M-am reîntâlnit cu toată lumea de aici şi mă simt bine. Acasă e cel mai bine. Îmi doresc să revn la loturile naţionale, să fiu la fel de bun, să încânt pe toată lumea şi să câştigăm toate meciurile. Asta e obligatoriu, trebuie să fim cât mai sus şi să avem un an cât mai reuşit din toate punctele de vedere.” a declarat Eduard Radaslavescu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare