Gică Hagi a răbufnit: ‘L-aţi cerut iar pe Eric, mai avem şi alţi jucători’

10
0
Share:

Viitorul se află la al doilea meci în care este egalată pe final. Gică Hagi a avut o reacție neașteptată față de Eric, cel care a egalat recordul lui Wesley, de goluri marcate de un străin în Liga 1, potrivit digisport.ro.

“Ăsta e fotbalul, eu rămân cu ce am marcat. Restul, ce trebuie să facem, mai avem de învăţat. Nu mă interesează de Eric, eu sunt mulţumit de egal.

Citește și: Gabriela Firea anunță! Cine este câștigătorul licitației pentru cele 130 de autobuze noi, de tip hibrid

L-aţi cerut iar pe Eric, mai avem şi alţi jucători”, a spus Hagi, la finalul meciului, făcând referire la faptul că brazilianul ar fi trebuit să se prezinte la flash-interviu. În locul lui, Viitorul l-a trimis pe Vlad Achim.

Gică Hagi: ”Nu răspund la nicio întrebare negativă”

Hagi nu a fost mulțumit de rezultatul partidei și a răbufnit la adresa reporterilor, dar și a arbitrilor. “Nu răspund la nicio întrebare negativă. Vedeţi lucrurile care trebuie, vedeţi cum Viitorul trebuia să câştige meciul, că a avut 1000 de ocazii şi câte şi mai câte.

Citește și: Dezvăluiri incendiare! Cine era invitatul lui Gheorghe Dincă la petrecerile cu lăutari din curtea sa

Parcă jucam cu Barcelona, aşa eram arbitraţi. Eu vă întreb un singur lucru: merita Viitorul să câştige în seara asta?”, a mai spus Hagi.

După primele cinci etape, Viitorul este pe locul 2 în Liga 1, la două puncte de liderul CFR. Dobrogenii au înregistrat trei victorii și două egaluri. Podiumul surpriză este completat de Poli Iași.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER