Ghidul pariorului » Cele mai importante 5 reguli care te îndrumă spre câștig

746
0
Share:

Primim de la voi multe mesaje pe facebook și pe mail. Chiar dacă timpul nu ne permite să vă răspundem la toți, încercăm să citim tot ce ne scrieți și să ținem cont de sugestiile voastre.

Mulți ne-ați întrebat cum puteți să vă creșteți șansele de câștig, așa că am decis să vă prezentăm 5 dintre cele mai importante reguli de urmat atunci când vine vorba de pariuri. Sunt niște îndrumări utile care limitează pierderile inutile. NU garantează câștigul, dar te ajută să te apropii de el considerabil.

  • NU cumpărați ponturi de pe facebook

E una dintre greșelile frecvente care se fac. Mulți profită de naivitatea unor pariori și îi ademenesc pe facebook cu promisiunea că le vor oferi superponturi de la meciuri aranjate. Nu vă recomandăm să plătiți pentru ponturi de pe facebook. Cei care au astfel de pagini nu au informații legate de blaturi, nu oferă pariuri 100% câștigătoare și încearcă să vă ia banii. Postările în care se laudă cu pariurile lor câștigătoare sunt falsificate, iar cei patru-cinci care comentează sunt administratorii paginii sau conturi fake.

  • NU mizați bani pe care nu vă permiteți să îi pierdeți

Nu trebuie să încercați să vă îmbogățiți imediat sau să pariați sume mari. Mai ales dacă nu vă permiteți eventualele pierderi. Pariurile trebuie privite ca un tip de divertisment, așa că mizele ar trebui să respecte niște limite, în funcție de posibilitățile fiecăruia. Trebuie să pariați întotdeauna responsabil.

  • NU jucați la recuperare

E o gafă frecventă atunci când vine vorba de pariuri. Indiferent de suma pierdută, nu trebuie să încercați să recuperați totul în secunda următoare. De cele mai multe ori și următorul pariu plasat va fi necâștigător pentru că va fi pe un meci care nu a fost analizat. Asumați-vă un pariu sau o zi mai proastă și nu încercați să recuperați imediat totul. Se va întâmpla ca la fotbal, când o echipă își trimite toți jucătorii în ofensivă și ajunge să primească gol pe contraatac.

  • Urmăriți meciurile

Nu este suficient să vă uitați peste cifre și peste ultimele rezultate. Cotele pot fi înșelătoare uneori, la fel și o serie pozitivă a unei echipe. În momentul în care urmăriți partidele vă puteți da seama de potențialul unei echipe, de valoare jucătorilor și să anticipați eventualele surprize atât la live, cât și în etapele viitoare. Vă recomandăm ca atunci când alegeți să pariați live să și urmăriți meciul respectiv.

  • Informează-te

Este foarte important să ai cât mai multe informații despre un meci pe care vrei să pariezi. Să știi ce jucători vor lipsi, ce probleme sunt în cadrul echipei, dacă au apărut vești în legătură cu un gazon prost sau dacă vremea e proastă la ora meciului. Poți anticipa multe surprize în acest fel și să scazi din pierderi.

Tagszoom
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER