Sign in / Join

Ghid pariuri pe internet

711
0
Share:

De fiecare dată când începi ceva nou este extrem de plăcut să ai alături un ghid care să te îndrume încotro să o iei, să-ți spună ce să nu faci și totodată să-ți spună unde greșești cel mai des, pentru a-ți putea corecta obiceiurile greșite. Dacă îți place sporturi și îți plac pariurile, probabil că te-ai gândit de multe ori să joci la pariuri online, însă ai evitat să începi din diverse motive. Ei bine, acum este momentul să începi, și nu singur, ci alături de ghidul de pariere pe internet făcut de PariuriX.

Ghidul gratuit este realizat de fondatorul celei mai mari și mai active comunități de la noi din țară, care dorește prin acest material să răspundă celor mai comune întrebări pe care alți pariorii i le-au adresat în repetate rânduri. GHID 2017 PARIURI ONLINE îți prezintă informații importante din legislația care vizează jocurile de noroc practicate pe internet, rezolvări la cele mai comune probleme întâmpinate de jucători la pariuri online, un tutorial adresat începătorilor care indică pașii care sunt de urmat pentru plasarea primului pariu pe internet și nu în ultimul rând, sfaturi de bază pe care le respectă orice parior iscusit.

În publicația electronică îți sunt prezentate, pe scurt, agențiile de pariuri online de top licențiate la care joacă specialiștii și pe care le recomandă tuturor celor care vor să joace pariuri pe internet 100% legal și fără nici un risc, și anume: Netbet, Sportingbet, Betfair, Betano și Unibet. Răsfoiește recenziile acestor agenții pe site-ul comunității pariorilor din România sau ghidul pentru a afla care sunt punctele forte ale fiecărui operator. Pentru a-ți mări șansele de a deveni un parior mai bun, înregistrează-te la acești 5 operatori și joacă de fiecare dată acolo unde găsești cele mai bune cote pentru selecțiile tale.

Iată principalele 3 sfaturi oferite de fondatorul comunității pariorilor din România în ghidul său:

Urmează o strategie de gestionare a banilor. Nu paria niciodată mai mult decât îți permiți să pierzi! Nu lăsa ca pariurile să se transforme într-o activitate neplăcută, ci asigură-te că rămâi cu fenomenul la stadiul de distracție. Specialiștii și casele de pariuri online de top le recomandă tuturor jucătorilor din România să nu parieze mai mult de 10% din veniturile lor lunare. Practic, după stabilirea bugetului, pariorul își va alege și o strategie de gestionare a mizelor precaută. Cel mai indicat este să se joace un procent fix, cuprins între 2 și 5% din banca inițială pe fiecare bilet.

Nu juca niciodată la recuperare. Chiar și cei mai buni pariori din lume au serii proaste, luni negative și așa mai departe. A pierde face parte din joc, din orice joc. Înțelege acest lucru și croiește-ți așteptări realiste, pentru a nu te trezi în situația în care mărești miza în mod nejustificat, doar pentru a încerca să recuperezi cât mai repede pierderile. Aceasta este capcana în care cad cei mai mulți dintre cei care ajung la faliment. Pur și simplu, evită să mai joci dacă te simți afectat de o serie negativă, ia o pauză, fă altceva. Revino a doua zi sau peste câteva zile. Abține-te din a paria atunci când ești sub orice fel de stres și a grijă să nu amesteci niciodată alcoolul cu pariurile, pentru că rezultatele ar putea fi dezastruoase.

Joacă pariuri individuale sau cel mult 3-4 selecții pe bilet. Majoritatea pariorilor profesioniști din întreaga lume joacă exclusiv pariuri individuale. Acest lucru se datorează faptului că marja agenție de pariuri se mărește exponențial odată cu fiecare selecție suplimentară adăugată pe bilet. Așa că fă bine și limitează-te la meciuri individuale. Uită de biletele kilometrice și nu încerca să te îmbogățești peste noapte pentru că vei pierde tot. Pentru a deveni un parior de succes trebuie să vizezi realizarea profitului pe termen lung, însă fără să-ți faci așteptări ca și cum pariurile ar putea reprezenta o sursă sigură de câștig. Respectă aceste lucruri și nu vei avea niciodată probleme. Multă baftă!

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

PariuriX.com – 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licență Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.0

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER