Gestul „Tricolorilor” l-au lăsat pe Marius Niculae fără cuvinte! Ce au făcut jucătorii după ce au luat masa

În prima fază a grupei E, România a învins-o pe Ucraina, scor 3-0. După victoria colosală, elevii lui Edi Iordănescu au avut parte de o masă copioasă la hotel, acolo unde au și petrecut. Fostul fotbalist, Marius Niculae, a fost prezent acolo și a dezvăluit ce au făcut jucătorii după masă.

Marius Niculae, „Sunt foarte focusați, asta m-a impresionat plăcut”

După marea victorie, jucătorii naționalei României au petrecut pe teren alături de suporteri, iar odată cu plecare înapoi la hotel, petrecerea s-a și terminat.

Fostul fotbalist al lui Dinamo, Marius Niculae, a fost și el prezent în Germania alături de „Tricolori” și a dezvăluit că, la hotel, jucătorii au luat masa și au plecat repede în camere. Chiar dacă le-a fost permis să stea mai mult în acea seară, jucătorii au ales să meargă fiecare în camere, la odihnă.

„O bucurie imensă, pentru că nimeni nu se aștepta la un asemenea scor, am zis înainte de meci că o să batem cu 1-0. M-au contrazis plăcut.

Au petrecut pe tren, au mâncat la hotel și, surprinzător pentru mine, s-au dus foarte devreme în cameră, fiecare. Deși i-a lăsat mai mult s-au dus mult mai devreme să se odihnească.

Asta mi-a plăcut la ei, sunt foarte focusați, asta m-a impresionat plăcut. Noi mai aveam un Tamaș…” a declarat Marius Niculae, citat de Iamsport.

Secretele lui Denis Drăguș pentru a se menține în cea mai bună formă

Marius Șumudică (53 de ani) îi știe toate secretele lui Denis Drăguș. Atacantul lui Trabzonspor a avut o evoluție monumentală în victoria României cu Ucraina, în care a și marcat ultimul gol al meciului.

Fotbalistul, antrenat la Gaziantep inclusiv de Marius Șumudică, a rezistat pe teren 75 de minute și a marcat ultimul gol al „tricolorilor”. Fostul antrenor al internaționalului a dezvăluit secretele lui Denis Drăguș pentru a avea această formă fizică impresionantă.

„Eu nu am văzut în viața mea. Am 20 de ani de ani de antrenorat. 8 ani am antrenat în străinătate, în Arabia Saudită sau în Turcia. Și am antreanat jucători cu salarii de milioane. Eu nu am văzut jucător care să plece atât de rapid de pe loc și să aibă o asemenea putere în picioare.

Mă duc odată la bază și se termină antrenamentul. Terminasem de mâncat și îl văd în parcare. Că l-am și certat pe preparator. Îl văd în parcare, își luase adidașii și în parcare la bază aveam o pantă de vreo 30 de metri. Noi peste 3 zile jucam. Și el într-o viteză în panta aia, era să dau cu mașina peste el, făcea niște sprinturi… Eu nu am văzut jucător să se pregătească așa și să fie înnebunit de fizicul lui.

El și când joacă își ridică șortul să vadă lumea că e puternic. E încă copil, are 24 de ani, dar o vârstă foarte bună. (n.r. – După meci s-a dus la familie, era soția lui?) Da, la soția lui, Vanessa. Noi suntem prieteni de familie. Se vor căsători pe 10 iulie. Fata mea este nașa fetiței. Și fac și botezul și nunta..” a transmis Marius Șumudică, potrivit FANATIK.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare