Sign in / Join

Gest disperat făcut de argentinieni pentru Lionel Messi

584
0
Share:

Primarul orașului Buenos Aires, Horacio Rodriguez Larreta, a dezvelit o statuie a fotbalistului Lionel Messi, în semn de omagiu pentru cvintuplul câștigător al Balonului de Aur și într-o tentativă de a-l face să renunțe la retragerea din echipa națională.

messi statuie

În urmă cu câteva zile, după ce Argentina a pierdut finala turneului Copa America, Lionel Messi, care a ratat una dintre loviturile de departajare ale disputei cu Chile, și-a anunțat retragerea.

Statuia lui Messi, în mărime aproape naturală, este din bronz și îl surprinde pe jucător în plin fuleu, cu balonul la picior. Ea a fost amplasată pe o stradă unde se află statuile marilor sportivi ai țării.

„Cred că este un mod potrivit de a-i cere lui Messi să rămână alături de noi și să ne ajute să câștigăm Mondialul din 2018”, a declarat primarul capitalei Buenos Aires.

Lionel Messi a cucerit tot ceea ce se putea câștiga cu echipa sa de club, Barcelona, însă nu a reușit să obțină niciun trofeu cu selecționata Argentinei, cu excepția medaliei de aur la JO 2008, de la Beijing.

La Copa America, Messi a înscris în total cinci goluri și a devenit cel mai bun marcator din istoria selecționatei țării sale, cu un total de 55 de reușite. În finala de duminică, el a disputat al 112-lea său meci în tricoul Argentinei.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER