Gennaro Gattuso ar putea ajunge pe banca tehnică a echipei Sampdoria

32
0
Share:

Fostul jucător al lui AC Milan, Gennaro Gattuso (41 de ani), ar putea ajunge pe banca tehnică a echipei Sampdoria, după ce fostul antrenor, Eusebio Di Francesco, a fost demis, potrivit Mediafax.

Eusebio Di Francesco a fost demis de pe banca tehnică a Sampdoriei, după ce, în actualul sezon din Serie A, echipa a înregistrat șase înfrângeri și o victorie. Singura echipă pe care Sampdoria a învins-o a fost Torino, cu scorul de 1-0. În clasamentul din Serie A, Sampdoria ocupă ultima poziție, cu 3 puncte.

Conform NBC Sports, Gattuso se află în discuții avansate cu clubul Sampdoria pentru ocuparea postului de manager. Gattuso a mai pregătit formații precum FC Sion, Palermo, AC Pisa sau AC Milan.

OMV Petrom a dat lovitura: Compania a găsit un zăcământ uriaș de naze naturale, în România

Clubul AC Milan l-a demis recent pe antrenorul Marco Giampaolo după ce echipa a strâns doar nouă puncte din șapte meciuri. Aceeași sursă precizează faptul că Gennaro Gattuso ar avea posibilitatea de a se întoarce pe banca tehnică a lui AC Milan, după ce, sezonul trecut, a părăsit echipa.

”Simt că am o istorie prea mare cu acest club. Am simțit mai multă presiune decât ar fi trebuit. Abia dacă am dormit în ultimele 18 luni. Mental sunt afectat și acest lucru trebuie să îl iau în considerare”, a spus Gattuso când a părăsit banca tehnică a lui AC Milan.

Recent, Gennaro Gattuso a refuzat oferta celor de la Genoa de a se alătura băncii tehnice.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER