Sign in / Join

Gardoș, încurajări pe facebook pentru Steaua

524
0
Share:
gardosbun

Gardoș poartă un dispozitiv de protectie la genunchiul drept (Credit foto: www.facebook.com/gardos.ro)

Florin Gardoș, fundașul lui Southampton, le-a transmis un mesaj de încurajare foștilor coechipieri de la Steaua, în perspectiva partidei care se va disputa în această seară, de la 21:30, împotriva lui Partizan Belgrad, în turul III preliminar al Ligii Campionilor. “Așa să fie și acum! Forza FC Steaua București!”, a postat Gardoș pe pagina lui oficială de facebook, ilustrând cu un rezumat al meciului Legia Varșovia – Steaua 2-2 (după 1-1 la București), de pe 27 august 2013, în care el a jucat titular, făcând cuplu de fundași centrali cu Szukala. Roș-albaștrii au obținut atunci calificarea în grupele Ligii Campionilor, după o absență de 5 ani.

Gardoș se află în recuperare după o accidentare gravă suferită la genunchi la mijlocul lui iulie, într-un meci amical pe care-l disputa cu actuala sa echipă. Operația a fost una reușită, fotbalistul fiind acum la recuperare, dar nu se știe dacă el va mai putea juca în 2015!

“Merg la stadion, am început recuperarea. În rest, sunt bine, cât de bine pot fi în momentele astea”, a declarat Gardoș, în exclusivitate, pentru sportpesurse.ro.

 

Florin Caramavrov

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER