Galezul Gareth Bale vrea să plece de la Real Madrid în vara lui 2020 – presă

40
0
Share:

Gareth Bale (30 de ani) continuă să își exprime nemulțumirile cu privire la situația de la Real Madrid și se pare că este în continuare decis să plece. As.com a aflat că galezul vrea să părăsească formația din capitala Spaniei în vară, anunță MEDIAFAX.

Citește și: FBI intervine direct în cazul Caracal! Doi agenți l-au ‘luat tare’ pe Gheorghe Dincă

Deși este, poate, singurul fotbalist al madrilenilor, de la începutul sezonului, care are realizări în partidele din La Liga și Champions League, relația cu Zinedine Zidane nu s-a îmbunătățit. Bale a intrat în dizgrație la Real din urmă cu mai bine de un an. În vară s-a scris că este dorit de mai multe cluburi, dar în cele din urmă a rămas în Spania, din cauza/ datorită faptului că madrilenii au cerut prea mulți bani. Acum, e nevoit să aștepte cel puțin până în vară. Bale a fost dorit, printre alte echipe, de Napoli și Jiangsu Suning, formația antrenată de Cosmin Olăroiu.

Citește și: Dezvăluire scandaloasă. Copilul din România, închiriat unui neamț, pentru a fi abuzat sexual

Transferar în septembrie 2013, de la Tottenham, în schimbul sumei de 100 de milioane de euro, Bale a adunat la echipa din capitala Spaniei 238 de partide, a marcat 104 goluri și a oferit 67 de pase decisive. Transfermarkt îi oferă o cotă de piață de 60 de milioane de euro.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER