Sign in / Join

Gâlcă s-a resemnat: va fi dat afară!

871
0
Share:

Costel Gâlcă a reușit să salveze Espanyol de la retrogradare, însă este conștient că nu va fi păstrat pe banca formației catalane și în sezonul viitor.

galca

La conferința de presă de la finalul meciului cu Barcelona (0-5), antrenorul român a declarat că Philippe Montanier, francezul favorit să o preia pe Espanyol, trebuie să aducă îmbunătăţiri jocului formaţiei catalane: „Suntem salvaţi, dar trebuie să ne îmbunătăţim imaginea. Ar fi trebuit să fim mai îndrăzneţi. Barcelona are jucătorii pe care-i are şi când le mai intră şi primul şut, e dificil să te mai lupţi cu ei. Am încercat să jucăm mai mult pe contraatac, dar nu am avut succes”.

Potrivit L’Equipe, meciul Espanyol – Eibar ar putea fi ultimul pentru Gâlcă pe banca alb-albaștrilor. Patronul chinez al clubului Espanyol, Chen Yansheng, ar fi găsit deja un înlocuitor pentru român. Este vorba de Philippe Montanier, un francez în vârstă de 51 de ani, mult mai experimentat decât Costel Gâlcă și care a impresionat în Spania, la Real Sociedad, când a învins-o de două ori pe FC Barcelona în perioada 2011-2013. „Cine va veni după mine la Espanyol Barcelona, trebuie să îmbunătăţească jocul. Dacă voi rămâne eu, trebuie să fac multe schimbări. Espanyol Barcelona trebuie să aibă o identitate, nu putem să alergăm mereu după minge. Este foarte dificil să schimbi jocul echipei, dar cu timpul se pot schimba multe”, a mai declarat ex-stelistul.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER