Sign in / Join

Gabriel Sîncrăian, suspendat temporar

Share:

Potrivit ProSport, medaliatul cu bronz la JO de la Rio, românul Gabriel Sîncrăian a fost suspendat temporar de Federaţia Internaţională de Haltere, în condiţiile în care ar fi fost depistat pozitiv în cadrul unui control antidoping.

Potrivit aceleiași surse, Federaţiei Române de Haltere ar fi primit o notificare oficială în privinţa lui Gabriel Sâncrăian, iar informaţia a fost confirmată de Nicu Vlad, preşedintele federașiei: “Sâncrăian a fost suspendat temporar de la 1 octombrie. Nu am alte date până acum, deocamdată nu i-a fost retrasă medalia de la Rio”, a precizat acesta.

Pe 29 august, în momentul în care TVR difuza ştirea potrivit căreia halterofilul ar fi fost depistat pozitiv, un oficial al forului de haltere declara pentru Mediafax. “Sincer, nu avem ce să dăm oficial acum, pentru că nu am primit nimic. Ştiu că s-a cerut proba B, tocmai de asta Federaţia nu are nimic concret. Se fac nişte analize, nişte contraexpertize acolo, nu avem multe detalii. Recoltările au fost efectuate în cadrul competiţiei de la Rio, dar nu ştim exact data. Nu am primit nicio notificare oficială din partea Federaţiei Internaţionale de Haltere.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER