FRF taie în carne vie: Steaua, pedepsită drastic!

Share:

Comisia de Disciplină a FRF a decis suspendarea jucătorilor stelişti Nicușor Stanciu şi Alexandru Bourceanu, dar şi a tehnicianului Laurenţiu Reghecampf în urma incidentelor în care au fost implicaţi în parditele cu Pandurii Târgu Jiu (Stanciu) şi Dinamo (Bourceanu şi Reghecampf).

stanciu

Vedeta ocupantei locului 2 în Liga 1, Nicușor Stanciu, a fost suspendată o etapă pentru gestul obscen făcut la adresa publicului la finalul meciului Pandurii – Steaua, scor 0-1, disputat pe 30 martie, în timp ce Bourceanu şi Reghecampf au primit câte două etape. Mijlocașul la închidere a fost eliminat în meciul cu Dinamo, din Cupa României, scor 2-2, după ce l-a lovit pe Harlem Gnohere, în timp ce tehnicianul Stelei a fost trimis în tribune de centralul Cristian Balaj pentru proteste. Horea Codorean, preparatorul fizic al Stelei, a fost şi el suspendat un meci şi va plăti o amendă de 640 de lei.

Astfel, Stanciu nu va putea evolua în partida Steaua – Viitorul, de pe 23 aprilie, contând pentru etapa a 8-a a play-off-ului, iar Bourceanu şi Reghecampf vor rata şi următoarea partidă, cu Pandurii, programată pe 1 mai.
Share:

Leave a reply