Sign in / Join

FRF, nou atac la adresa lui Pompiliu Popescu

Share:

Federaţia Română de Fotbal a emis, sâmbătă, un comunicat de presă semnat de către actualul medic al echipei naționale, Laurenţiu Oproiu, în care acesta dezminte declaraţiile făcute de către Pompiliu Popescu, predecesorul său.

pompiliu-popescu

Îndepărtat de oficialii FRF din staff-ul naţionalei la începutul lunii mai, Pompiliu Popescu nu a rămas dator și a lansat o serie de acuzaţii la adresa conducătorilor federaţiei, dar în special la adresa noului doctor al echipei naţionale. Pompiliu Popescu a dat vina pe noul staff medical al României pentru că elevii lui Anghel Iordănescu au căzut din punct de vedere fizic în repriza secundă cu Elveţia, iar Raţ şi Pintilii au solicitat schimbări din cauza accidentărilor.

Spusele lui Pompiliu Popescu nu au rămas fără replică din partea Federaţiei Române de Fotbal, care a emis un comunicat de presă în care dezminte informaţiile oferite de fostul medic al echipei naţionale. Actualul medic al echipei naţionale, Laurenţiu Oproiu, i-a oferit replica:

  • „Ca urmare a informaţiilor false vehiculate de foşti componenţi ai staff-ului echipei naţionale, cu privire la situaţia medicală şi la programul tricolorilor, în calitate de coordonator al staff-ului medical mă văd nevoit să fac anumite precizări de natură a clarifica situaţia pentru suporterii României. Informaţiile potrivit cărora medicaţia ar fi neadecvată sunt total nefondate, această medicaţie fiind utilizată la nivelul cluburilor europene de prestigiu în acest moment. Totodată, procedurile de refacere ale jucătorilor sunt de ultimă oră, moderne, şi nu s-au comis erori în aplicarea acestora. Cât priveşte evaluarea situaţiilor medicale individuale, aceasta nu este efectuată empiric, în stilul vechiului staff medical, ci cu rigurozitate. Avem la dispoziţie investigaţii moderne pe care dorim să le exploatăm la maximum în stabilirea unui diagnostic cât mai exact, funcţie de care să urmăm tratamentul corespunzător”.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER