Sign in / Join

FRF a decis unde se joacă România – Muntenegru

Share:

Meciul de fotbal România – Muntenegru, programat pe 4 septembrie, de la ora 21.45, în preliminariile Cupei Mondiale 2018, se va juca pe Cluj Arena, a anunțat FRF, care a precizat că vânzarea biletelor pentru această întâlnire a fost reluată.

frf

„Federația Română de Fotbal își respectă angajamentul luat față de suporterii clujeni și ardeleni prin decizia de a organiza la Cluj-Napoca partida România – Muntenegru din preliminariile CM 2018. Din aceasta dorință, în urma inspecției UEFA cu privire la situația gazonului de pe Cluj Arena, FRF a solicitat și o analiză comparativă de specialitate din partea forului continental care să cuprindă și situația stadionului CFR. Concluziile acestei analize comparative evidențiază avantaje și dezavantaje pentru fiecare dintre stadioane în perspectiva meciului din 4 septembrie, astfel că am decis ca partida de debut a tricolorilor în aceste preliminarii să fie găzduită de Cluj Arena”, a indicat FRF într-un comunicat.

„În același timp, avem încredere în capacitatea și disponibilitatea partenerilor noștri clujeni din cadrul acest demers organizatoric de a se asigura că suprafața de joc se va prezenta în condiții bune la ora partidei, posibilitate evidențiată și de raportul de specialitate al UEFA, în cazul unor eforturi susținute”, se mai afirmă în comunicat.

Vânzarea biletelor pentru acest meci a fost reluată, ele fiind disponibile pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Tichetele pot fi achiziționate atât prin plata cu cardul, cât și ramburs. Singura variantă de achiziționare a biletelor în care poate fi ales locul pe stadion este cea online.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER