Sign in / Join

Franța a pierdut un titular. Adil Rami revine după 3 ani

Share:

Lovitură pentru Didier Deschamps cu mai puțin de trei săptămâni până la startul turneului final al Campionatului European de fotbal.

Adil_Rami

Raphael Varane, fundașul echipei Real Madrid, este indisponibil din cauza unei accidentări la coapsa stângă și a fost înlocuit cu Adil Rami, de la FC Sevilla. Franța este adversara României în partida de deschidere a Euro 2016, programată în 10 iunie, pe „Stade de France”.

Anunțul revenirii lui Rami printre „cocoși” a fost făcut de Federația Franceză de Fotbal (FFF), care a precizat că examenele medicale amănunțite la care a fost supus Varane „au confirmat diagnosticul inițial al staff-ului medical de la Real Madrid”. „Având în vedere întârzierile provocate de această indisponibilitate, considerate prea lungi față de termenele limită ale echipei naționale, Didier Deschamps a decis să nu îl rețină pe Raphael Varane pentru Euro”, adaugă FFF într-un comunicat.

Rami revine după un „exil” de 3 ani

Adil Rami, proaspăt câștigător al Ligii Europa cu FC Sevilla, nu a mai fost convocat la naționala Franței din iunie 2013, deși în timpul mandatului lui Laurent Blanc era titular incontestabil. „Exilul” său a fost cauzat de criticile în termeni destul de duri pe care i le-a adus selecționerului Didier Deschamps în ultimii ani.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER