Sign in / Join

Franța mai pierde un titular înainte de Euro. BLESTEMAȚI?

Share:

Încă o lovitură încasată de echipa națională a Franței. Cu doar 12 zile înainte de startul Euro 2016, selecționerul Didier Deschamps a mai pierdut un titular!

Martial

Atacantul Anthony Martial, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din lotul lui Deschamps, s-a accidentat la coapsa stângă şi este incert pentru turneul final care debutează pe 10 iunie.

Cotidianul britanic The Sun anunţă că Anthony Martial i-a transmis selecţionerului Deschamps că este obosit încă din prima zi în care a venit în cantonamentul de la Clairefontaine, dar lucrurile s-au agravat. Martial nu a reuşit să ducă până la final ultimul antrenament al Franţei şi a ieşit accidentat, invocând probleme la coapsa stângă.

Astfel, mijlocașul lui Manchester United are şanse minime să joace în amicalul cu Camerun, de luni seară, iar participarea sa la C.E. e pusă sub semnul întrebării.

  • Unul dintre fotbaliştii în care Deschamps îşi pune mari speranţe, Martial a reuşit 17 goluri în acest sezon pentru Manchester United, cu care a câştigat Cupa Angliei, iar accidentarea sa este a treia care-i dă bătăi de cap lui Deschamps. Până acum, selecţionerul „cocoșilor” a trebuit să renunţe la Varane şi Mathieu, pe care i-a înlocuit cu Umtiti şi Rami.
Kevin Gameiro (Sevilla) şi Alexandre Lacazette (Lyon) sunt cele două variante de rezervă ale lui Deschamps, în cazul în care Martial nu va putea fi prezent la turneul final.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER