Sign in / Join

Franța, 7 victorii din 8 meciuri!

566
0
Share:

Selecționatele Franței și Albaniei, două dintre adversarele României la Euro 2016, au câștigat meciurile amicale susținute marți seara, în timp ce Elveția, cealaltă echipă din Grupa A, a pierdut pe teren propriu.

CewemWdW8AAhzy2

Franța este gazda turneului final al C.E., iar în meciul de deschidere va întâlni chiar reprezentativa României. Pe „Stade de France”, trupa lui Didier Deschamps a surclasat Rusia, scor 4-2. Ngolo Kanté, la a doua lui selecție, a deschis scorul (m in.8), iar Andre-Pierre Gignac (min.38), Dimitri Payet (min.64) și Kingsley Coman (min.76) au marcat celelalte goluri. Pentru Rusia au punctat Aleksandr Kokorin (min.56) și Iuri Jirkov (min.73). De remarcat că „Les Bleus” are șapte victorii în ultimele opt partide!
Într-o altă partidă, la Zurich, Elveția a cedat cu Bosnia-Herțegovina – 0-2, goluri marcate de Edin Dzeko (muin.14) și Miralem Pjanic (min.57). Elveția a pierdut și „amicalul” de vineri, 0-1 în Irlanda. La meciul cu Bosnia a lipsit vedeta Shaqiri, accidentată la o coapsă, fapt pentru care gazdele au avut mari probleme la construcție și și-au creat cu greutate ocazii de gol.
Deloc surprinzător, Albania a câștigat în Luxemburg, cu 2-0, goluri semnate de Armando Sadiku (min.63) și Sokol Cikalleshi (min.75).

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER