Fotbalistul naționalei României a stat 6 luni după actuala iubită! Unde s-au întâlnit prima dată cei doi

Lui Horațiu Moldovan îi merge bine și pe plan sentimental, iar portarul celor de la Atletico Madrid este într-o relație de câteva luni cu artista Aza Gabriela.

Horațiu Moldovan și povestea de dragoste alături de Aza Gabriela

După o perioadă în care s-au ferit de ochii lumii, cei doi au decis să-și oficializeze relația. Lui Horațiu Moldovan nu i-a fost însă ușor să o convingă pe actuala sa iubită, iar portarul naționalei României a dezvăluit că a avut nevoie de 6 luni pentru a interacționa cu Aza Gabriela.

Totodată, Moldovan a numit și locul unde s-au întâlnit cei doi prima dată, unul atipic pentru niște îndrăgostiți.

”O știam pe Aza de ceva timp, dar nu o știam personal. Am tot umblat șase luni ca să ajung să o cunosc personal, dar primeam bariere. Da, din cauza ei nu s-a întâmplat mai devreme. Adică, îi dădeam follow pe Instagram, se făcea că nu vede. N-am apucat să vorbim. A fost greu să ajungem să vorbim.

Da, a fost puțină aroganță. La un moment dat nu mai speram, dar până la urmă a cedat. În decembrie anul trecut i-am dat follow, mi-a dat și e înapoi și asta a fost.

Plecasem la antrenament dimineața și am avut un incident în trafic și a trebuit să merg pe la poliție, pe la asigurări și seara vorbisem să ne vedem la un suc. Dar eu voiam să ne întâlnim discret, pentru că nu-mi place mie publicitatea, nu sunt genul, plus că nu era sigur.

Seara, pe la 9 am vorbit cu ea și i-am cerut scuze că nu am rezolvat totul, că mai trebuie să ajung și la Asigurări, pentru că acolo erau toate contractele. Și ea a spus că merge cu mine la Asigurări. Și a mers”, a spus Horațiu Moldovan, la podcastul ”Tare de Tot”.

Horațiu Moldovan a fost instalator în urmă cu 4 ani

Până să ajungă să fie idol la Rapid și să prindă transferul la Atletico Madrid, Horațiu Moldovan a traversat momente grele. Portarul naționalei României a povestit că în anul 2020, în timpul pandemiei, a fost instalator alături de tatăl său, în perioada în care evolua pentru Ripensia Timișoara, în Liga 2.

Nu prea aveam oferte în Liga 2. Bani aveam cam 2-3.000 de lei. În pandemie, avea tata o firmă de instalații și am mers cu el vreo lună și ceva, l-am ajutat pe acolo. A început să-mi placă, nu m-am dat în spate de la muncă.

În pandemie am stat și am lucrat cu el. Lucrat e mult spus, am stat și l-am ajutat, i-am dat lucruri la mână. Am mai mers după materiale, tot ce se putea face. Tata a fost cel mai mare susținător al meu, atunci când nu mi-a fost bine„, a mai spus Horațiu Moldovan.

CFR, Hermannstadt, Energeticianul, Sepsi, Ripensia, UTA, Rapid și acum Atletico Madrid sunt cluburile pentru care a evoluat Horațiu Moldovan.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare