Fotbalistul dinamovist Ioan Filip: ‘Nu trebuie să ne speriem de cei de la Botoşani. Sper să-i închidem bine’

82
0
Share:

Fotbalistul dinamovist Ioan Filip a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că speră ca el şi colegii săi să îi ”închidă bine” pe cei de la FC Botoşani, o echipă foarte bună mai ales pe faza de atac, anunță news.ro.

Citește și: EXCLUSIV Tribunalul București spune că ministrul Justiției a încălcat legea

“O să ne aştepte un meci greu. Chiar dacă venim după două rezultate pozitive Botoşani e o echipă foarte bună mai ales pe faza de atac. Ne-a arătat şi Mister că sunt buni pe faza de atac. Au un joc frumos, antrenor tânăr, care încearcă să joace un joc ofensiv, frumos. A fost şi el jucător de atac şi cred că asta se vede în stilul echipei. Nu trebuie să ne speriem de ei. E adevărat, statistica… Sperăm să-i închidem bine. Suntem încrezători după cele două victorii şi tot timpul rezultatele ne dau încrederea.

Citește și: Olguța Vasilescu a răbufnit: Cum dracului vine criza peste noi doar când se apropie ăștia de guvernare?

El a precizat că speră ca pe Arena Naţională suporterii să vină în număr foarte mare. “Sperăm să vină în număr cât mai mare suporterii, să fie aproape de noi, să ne împingă de la spate. 30.000. La ultimul meci pe Arena Naţională au fost probleme cu Mister Eugen, a fost şocant. Sperăm să uităm. Sper ca până la meci gazonul să arate bine. Un teren bun te ajută mult mai mult”, a mai afirmat Filip.

Dinamo va întâlni echipa FC Botoşani, sâmbătă, pe Arena Naţională, de la ora 21.00, în etapa a noua a Ligii I.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER