Fotbalistul de la Dinamo băgat în ședință de conducere: „Să se trezească”

Un fotbalist de la Dinamo a fost „băgat în ședință” de către conducerea clubului din „Ștefan cel Mare” ulterior meciului câștigat de „câini” cu scorul de 1-0 în fața celor de la Poli Iași.

Este vorba despre Astrit Selmani, atacantul kosovar cu cetățenie suedeză în vârstă de 26 de ani care a fost adus de gruparea alb-roșie în această iarnă, liber de contract, după despărțirea de israelienii de la Hapoel Beer Sheva.

Astrit Selmani a fost luat la rost de administratorul special de la Dinamo după meciul cu Poli Iași

El a evoluat până în prezent în 7 meciuri în actuala stagiune de Superliga și nu a reușit să marcheze vreun gol sau să ofere vreo pasă decisivă. E drept, a fost introdus de cele mai multe ori de antrenorul Zeljko Kopic pe finaluri de partide.

Totuși, Selmani a avut anumite oportunități bune de a marca și nu a făcut-o, cum s-a întâmplat de exemplu în a doua repriză a meciului cu Poli Iași, când a fost găsit excelent în careu de o centrare perfectă furnizată de Bordușanu din flancul stâng, doar că nu a reușit pur și simplu să facă o preluare elementară, iar mingea, care a sărit practic din el, a fost reținută de portarul Silviu Lung Jr.

Acesta a fost de fapt și momentul care i-a atras lui Astrit Selmani critici din partea administratorului special și acționarului de la Dinamo Andrei Nicolescu, critici care au fost făcute de acesta în mod public.

Andrei Nicolescu: „Să se trezească un pic!”

„Sincer, în minutul 90 eram resemnat. Am avut Dennis, Amzar, Gregoryo, Selmani de două ori, Costin și nu a intrat, deja… Ideea e că în momentul când ești atacant și ești în poziția aia și aici mă refer strict la Selmani, să se trezească, să se trezească un pic.

Se poziționează foarte bine, e acolo unde trebuie, în fața porții, mingea îi vine foarte bine. Să o ai de două ori singur cu portarul și să nu o gestionezi în secunda aia? E greu…

Sincer, el a fost acolo unde a trebuit. Mingea l-a căutat. S-a dus fix unde era el. Și din două ocazii clare singur cu portarul să nu o poți băga în poartă? Cu fundul, cu genunchiul, cu orice! El ar trebui să fie un killer acolo. Exact acolo unde l-a căutat mingea.

La cald mă resemnasem cu acel 0-0 și că e din ce în ce mai complicat. Oricum e foarte complicat, dar era imposibil. La gol a fost o uluială. Chiar nu îmi venea să cred. Nu eram cu domnul Voicu.

Eram cu altcineva, ne uitam amândoi și nu ne venea să credem. Dar ne-am bucurat. A fost o descătușare”, a spus Andrei Nicolescu, potrivit fanatik.ro. 

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare