Fotbalistul de 18 ani a refuzat-o pe Real Madrid și a semnat prelungirea în Bundesliga! Cine este „puștiul minune” din Germania

„Puștiul minune” din Bundesliga a refuzat-o pe Real Madrid și a ales să își prelungească înțelegerea pe care o are în fotbalul german. „Galacticii” l-au ofertat pe fotbalistul de 18 ani, însă acesta nu a vrut să audă de propunerea vicecampioanei Spaniei.

Tânărul jucător a avut posibilitatea de a-și prelungi contractul cu formația sa din Bundesliga în urma a două sezoane reușite, în care prestațiile sale au fost mulțumitoare pentru cei din staff.

Mathys Tel a refuzat-o pe Real Madrid și a semnat cu Bayern Munchen

Mathys Tel (18 ani), tânărul atacant francez al lui Bayern Munchen, a ales să semneze prelungirea contractului cu gruparea bavareză. Acesta a venit din Ligue 1, de la Rennes, în vara anului 2022, în schimbul sumei de 20 de milioane de euro.

Prestațiile francezului au fost convingătoare pentru oficialii lui Bayern Munchen, care îl doresc pe Tel în lotul formației bavareze pentru următoarele sezoane. Contractul său a fost prelungit până în 2029.

În vara anului 2022, jucătorul francez de atac a fost abordat de vicecampioana Spaniei, Real Madrid. Clubul de pe „Santiago Bernabeu” a făcut tot posibilul pentru a reuși să îl convingă pe Mathys Tel să se alăture trupei „Los Blancos”. Acesta i-a refuzat categoric pe madrileni, alegând să meargă mai departe alături de Bayern Munchen.

Mathys Tel, om de bază pentru bavarezi

Atacantul din Bundesliga reprezintă o soluție de viitor pentru Bayern Munchen. Dacă totul va decurge conform planului, următoarele sezoane ar trebui să scoată la rampă un Mathys Tel de neoprit. În acest sezon, francezul a bifat 31 de apariții în tricoul bavarezilor. A marcat de șapte ori și a oferit patru pase de gol pentru formația antrenată de Thomas Tuchel.

Potrivit spuselor jurnaliștilor francezi, Mathys Tel nu a ezitat când a venit vorba de prelungirea contractului cu actuala campioană a Germaniei. Acesta a acceptat instantaneu oferta lui Bayern.

„Mathys iubește clubul, suporterii, vrea să devină un jucător important și să câștige toate trofeele posibile cu această echipă puternică. Câteodată, ai nevoie să simți că ești prețuit. Vom vedea asta foarte curând, dar sunt încrezător (n.r.- că va semna prelungirea). Dacă nu, trebuie să luăm în calcul toate opțiunile, pentru că Mathys își cunoaște valoarea și va fi un fotbalist de top”, a declarat Gadiri Camara, agentul fotbalitului francez, conform sursei menționate anterior

  • În perioada junioratului, Mathys Tel a evoluat pentru JS Villiers-le-Bel (2012-2016), Paris FC (2016-2017), AS Jeunesse Aubervilliers (2017-2019), Montrouge FC 92 (2019-2020), Stade Rennais (2020-2021).

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare