Fotbalistul belgian aflat în centrul unui mega-scandal. Fiica lui, ameninţată!

Transferurile între granzii din acelaşi campionat sunt rare, iar, atunci când se produc, provoacă reacţii dintre cele mai revoltătoare, în rândurile suporterilor.

La fel se întâmplă şi în cazul posibilei mutări a lui Michy Batshuayi (30 de ani) la Galatasaray. Atacantul belgian se află acum sub contract cu Fenerbahce. În trecut, a evoluat şi pentru Beşiktaş.

Amely Maria, soția lui Batshuayi, a primit pe contul personal de Instagram un mesaj șocant: „Sper să îți moară copilul chiar de ziua lui”.

Soţia lui Batshuayi s-a certat cu fanul nervos

Amely Maria a continuat disputa cu fanul ameninţător.

„Dacă nu știi ce se întâmplă în culise, nu arăta cu degetul către o persoană nevinovată. Adevărații vinovați sunt cei care nu își asumă responsabilitatea.

Oamenilor ce mi-au amenințat familia și i-au urat fiicei noastre moarte din cauza fotbalului, ar trebui să le fie rușine.

Cum îndrăznești să vorbești așa despre familia mea? Ce păcat! Rasism și amenințări cu moartea? Dumnezeu te urmărește”, a scris soția Michy Batshuayi, conform site-ului belgian hln.be, preluat de gsp.ro.

Contractul lui cu Michy Batshuayi cu Fenerbahce expiră la 30 iunie.

Rednic, despre scandalul din vestiarul Belgiei

Tehnicianul celor de la UTA a afirmat că selecționerului Domenico Tedesco i se reproșează că nu l-a convocat, pentru EURO 2024, pe portarul lui Real Madrid, Thibaut Courtois.

„Am numai cuvinte de laudă (n.r. – după meciul cu Ucraina), a fost un meci foarte bun din toate punctele de vedere, ca defensivă, ca prezență, ca entuziasm, agresivitate. A fost o evoluție foarte bună, chiar surprinzătoare pentru toată lumea ținând cont de ultimele două meciuri de verificare. O victorie meritată, muncită, gândită. Nu le-au dat nicio șansă celor din Ucraina.

Reacția jucătorilor belgieni, pentru că ei au intrat cam pe vârfuri. Eu am avut două interviuri pe care le-am dat în Belgia, eu nu m-am bucurat că Belgia a pierdut pentru că știu reacția lor după înfrângere. Au fost foarte multe comentarii negative, în primul rând la adresa antrenorului. Încă e un scandal legat de neconvocarea lui Courtois.

Vor fi 3-4 schimbări, el a jucat cu Carrasco fundaș stânga, Doku a jucat în partea dreapta, iar la Manchester City joacă în stânga. E o echipă puternică. Eu cred că antrenorul a fost prea sigur de el, ei au defilat în grupă și în meciurile amicale”, a spus Mircea Rednic, la Prima Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare