Sign in / Join

Fotbaliștii români fac legea în preliminariile Ligii Campionilor

482
0
Share:

Cu doi internaționali români titulari, Ludogoreț Razgrad s-a calificat în faza play-off a Ligii Campionilor, după ce a trecut în deplasare de Steaua Roșie Belgrad, 4-2, după prelungiri.

keserugoall

A fost 2-2 în prima manșă, iar Ludogoreț, cu Claudiu Keșeru și Cosmin Moți titulari, a reușit să se impună la Belgrad grație prestației brazilianului Wanderson, autor a trei goluri (min. 40, 92 și 97). Pentru campioana Bulgariei a mai punctat Jonathan Cafu (min. 23), în timp ce sârbii au înscris prin Mitchell Donald (min. 17) și Luis Ibanez (min. 62 – penalty). Fiecare echipă a avut câte un jucător eliminat, Guelor Kanga (min. 45) de la Steaua Roșie, respectiv Igor Plastun (min. 44).

  • Claudiu Keșeru a fost înlocuit la pauză cu Jose Luis Palomino. Cosmin Moți a fost integralist, iar Andrei Prepeliță nu a făcut parte din lotul campioanei Bulgariei.

În play-off-ul Ligii Campionilor a ajuns și Dinamo Zagreb, după 1-0 în deplasare cu Dinamo Tbilisi. La croați a jucat din minutul 53 fundașul român Alexandru Mățel. O calificare surprinzătoare a reușit formația daneză Dundalk (cu portarul român Gabriel Sava rezervă), după 3-0 cu BATE Borisov (Belarus). BATE câștigase prima manșă cu 1-0.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER