Sign in / Join

Fotbaliști de la Chelsea și Arsenal, dopați!

493
0
Share:

Un nou scandal de amploare aruncă în aer fotbalul englez. Este vorba despre o poveste de dopaj în care apar numele unor staruri de la Chelsea sau Arsenal, două dintre cele mai mari forțe de pe continent.

mark bonar

Publicația Sunday Times a deschis numărul din weekend cu dezvăluiri șocante despre ce se întâmplă în sportul britanic, și nu numai. O investigație efectuată de jurnaliști sub acoperire a obținut declarații incendiare de la medicul Mark Bonar, suspectat a fi „șeful” unei rețele care de mai bine de șase ani se ocupa cu dopajul. Fără să știe că este înregistrat de cei cu care discuta, Bonar le-a dezvăluit ziariștilor „Sunday Times” că are o listă „de peste 150 de clienți secreți, inclusiv fotbaliști faimoși, de la Arsenal, Chelsea și chiar Leicester. Ce mai contează cum au ajuns ei la mine? Să știți că eu nu mi-am făcut niciun fel de reclamă! Vă dați seama că nu mi-aş dori să atrag atenţia presei sau ceva de genul ăsta”.
La clinica sa din Londra, doctorul Mark a fost vizitat de un campion englez la box, de jucători de tenis și chiar de cicliști participanți în Turul Franței.

Ofertă diversificată: EPO, steroizi, HGH

Clienții lui Mark Bonar proveneau și din alte sporturi, nu doar din fotbal. „În ultimii şase ani, el a tratat peste 150 de sportivi, din Marea Britanie şi din stăinătate, cu substanţe interzise precum eritropoietina (EPO), steroizi sau cu hormon de creştere uman (HGH), iar îmbunătăţirile performanţelor sportive au fost fenomenale”, a scris „Sunday Times”. Totodată, publicația britanică subliniază că, în afara declarațiilor medicului Bonar, nu are alte dovezi (nume, fotografii etc) despre cine sunt sportivii dopați.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER