Fostul internațional Ciprian Marica, după România-Suedia 0-2: ‘Un meci dezastruos din toate punctele de vedere’

156
0
Share:

Fostul internațional Ciprian Marica și-a exprimat dezamăgirea față de eșecul suferit de România, vineri seara, pe Arena Națională, contra Suediei, scor 0-2, în urma căreia tricolorii au ratat calificarea la EURO 2020 din preliminarii, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Florin Iordache: Nu ne este rușine cu Viorica Dăncilă! O să vedeți în turul doi ce figură frumoasă va face

“O seară tristă pentru România. Un meci dezastruos din toate punctele de vedere.Suedia a fost mult mai experimentată. Am văzut greșeli copilărești, o așezare tactică poate prea ofensivă. Vedem la nivelul fundașilor centrali o desincronizare. La primul gol, Rus e ieșit din cadrul porții. Normal ar fi trebuit să fie la prima bară. Iarăși, o chestie de experiență. Vedem o echipă națională lamentabilă, tranziție negativă greoaie”, a declarat Marica, la PRO TV.

România a ratat calificarea la Campionatul European din 2020, după ce a acumulat 14 puncte în primele nouă runde, sub primele două clasate – Spania și Suedia, deja calificate. Ultimul meci, fără miză reală, va avea loc luni, la Madrid, contra Spaniei.

Citește și: Dan Barna ‘a luat foc’- Ne-au otrăvit trecutul, ne compromit prezentul și ne anulează viitorul .

Deşi nu mai poate obţine calificarea la EURO 2020 din preliminarii, tricolorii vor mai avea o şansă la barajul din Liga Naţiunilor, care presupune disputarea a două runde (semifinală şi finală) împotriva unei adversare care urmează să fie desemnată. Tragerea la sorţi pentru acest baraj va avea loc vineri, 22 noiembrie.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply