Florinel Coman, urmărit de scouteri din Germania! Nemții s-au convins imediat de fotbalistul FCSB-ului

Florinel Coman (26 de ani) este unul dintre cei mai în formă fotbaliști români ai momentului, iar jucătorul celor de la FCSB visează să prindă un transfer important în această vară, chiar dacă Gigi Becali (65 de ani) face totul pentru a-l păstra.

Florinel Coman i-a dezamăgit pe scouterii din Germania

Recent, despre Florinel Coman s-a scris că este dorit de Stuttgart, însă nemții nu au venit cu o ofertă concretă pentru Gigi Becali. Acest lucru poate avea legătură cu prezența unui scouter din Germania la un meci al FCSB-ului, care a fost dezamăgit de ceea ce a văzut la „perla” campioanei României.

Concret, neamțul a ajuns la concluzia că Florinel Coman este destul de „plângăcios”, în ciuda calităților pe care le are.

„Florinel Coman, la națională, din păcate, are un trac, un blocaj. Uite, am fost recent cu un scouter din Bundesliga la un meci al celor de la FCSB. Nu vreau să fie un atac la adresa lui Coman, dar vă relatez ce mi-a transmis scouterul: 

‘E un jucător de calitate, care cred că ar putea juca în Bundesliga. Dar se plânge prea mult! Are o atitudine în teren care… E plângăcios’.

Aceste aspecte le-am observat și noi, cei din România, însă erau mult mai accentuate în trecut. Acum s-a maturizat și el. E un lider, e alt jucător și cred că și caracterial s-a schimbat foarte mult”, a spus Cristian Cernodolea, avocat specializat în sport și agent FIFA, potrivit gsp.ro.

Florinel Coman a ajuns să fie cotat la 7 milioane de euro

Aflat, la un moment dat, într-o cădere liberă, Florinel Coman și-a revenit, iar în momentul de față este unul dintre cei mai buni fotbaliști români. Acest lucru se vede și în cifre, iar șeptarul celor de la FCSB a atins cea mai mare cotă de piață din întreaga sa carieră.

Potrivit Transfermarkt.com, Florinel Coman a ajuns să fie evaluat la 7 milioane de euro, cu un milion de euro mai mult decât valora la ultima actualizare a cotelor de piață. Ca o comparație, la finalul anului 2022, „Mbappe de România” avea o cotă de piață de doar 2.5 milioane de euro.

În momentul în care a ajuns la FCSB, Florinel Coman valora 1.5 milioane de euro și avea 19 ani.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare