Florinel Coman, noul „rege” din Superligă. Ce i-a pregătit patronul este fără precedent. Gigi Becali „sparge” banca!

Gigi Becali şi-ar dori să-l vândă pe Florinel Coman, în vară, ca să încaseze milioane de euro, dar, în acelaşi timp, şi-a făcut şi un plan în eventualitatea în care jucătorul va rămâne la FCSB.

Patronul roş-albaştrilor i-a pregătit un salariu de „rege” internaţionalului său.

Coman ar putea încasa 60.000 euro/lună

Gigi Becali a menţionat că, în acest moment, Coman nu are nicio ofertă, astfel că şi-a calculat următorii paşi în cazul în care Florinel va continua la FCSB şi din vară încolo.

Concret, patronul FCSB îi va dubla salariul vedetei sale: de la 30.000 euro la 60.000 euro pe lună.

„Nu există primă de titlu, trebuie să produci bani ca să iei bani. Există primă de Champions League, Europa și Conference. Primele depind de jucător, Chiricheș are 200.000, Florinel Coman are 300.000.

Am vorbit cu Florinel și i-am spus: «Bă, nu trebuie să te hazardezi. Ai acum 30.000 și îţi fac 60.000 la vară dacă nu ai ofertă, sunt 750.000 pe an»”, a spus Becali la fanatik.

Al-Duhail, din Qatar, l-ar dori pe Florinel Coman

Florinel Coman ar fi intrat în atenţia celor de la Al-Duhail, formație aflată pe locul 6 în prima ligă din Qatar. Starul echipei este brazilianul Philippe Coutinho, fostul jucător al celor de la Inter Milano, Liverpool, Barcelona sau Bayern Munchen.

Florinel Coman are șanse mari să facă parte din lotul României la EURO 2024. 6.000.000 de euro este cota de piață a lui Florinel Coman, conform transfermarkt.de.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare