Florinel Coman a devenit cel mai valoros fotbalist de la Al-Gharafa! Românul are însă o problemă la noua echipă

Florinel Coman (26 de ani) a ajuns în Qatar și urmează să semneze contractul cu Al-Gharafa, echipa pentru care va evolua în următorii ani.

Florinel Coman, cel mai valoros fotbalist din lotul lui Al-Gharafa

Chiar dacă Al-Gharafa l-a transferat în această vară și pe Joselu de la Real Madrid, atacantul spaniol nu va fi cel mai scump fotbalist din lot. Cotat la 7 milioane de euro, Florinel Coman a devenit cel mai valoros jucător de la Al-Gharafa și este urmat de Fabricio Diaz (6 milioane de euro).

Coman are însă o problemă la Al-Gharafa. Cele două numere pe care le-a purtat, de-a lungul anilor, sunt ocupate în momentul de față la clubul din Qatar. Numărul 7 este al lui Amro Surag, în timp ce tricoul cu numătul 17 îi aparține lui Jassim Al-Zarra.

Rămâne de văzut ce număr își va alege Florinel Coman la Al-Gharafa sau dacă vreunul dintre cei doi fotbaliști menționați mai sus vor fi dispuși să-i cedeze tricoul românului. Ca o comparație, fotbaliști precum Cristiano Ronaldo sau Karim Benzema au primit numerele dorite în momentul în care au ajuns în Arabia Saudită, însă vorbim despre fotbaliști uriași la nivel mondial.

Florinel Coman a ajuns în Qatar

Florinel Coman va evolua pentru prima dată în carieră în străinătate. Aflat de 7 ani la FCSB, fotbalistul va îmbrăca tricoul celor de la Al-Gharafa.

Până atunci, Coman a sosit din Qatar și urmează să facă vizita medicală, apoi să semneze contractul cu Al-Gharafa. În schimbul atacantului, saudiții au plătit 5.25 milioane de euro, lucru confirmat zilele trecute de către Gigi Becali.

Gigi Becali va obține un profit de două milioane de euro în schimbul lui Florinel Coman. Fotbalistul a ajuns de la Viitorul, actuala Farul, pentru 3 milioane de euro, în anul 2017.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare