Sign in / Join

Florin Mergea va face pereche cu Nenad Zimonjic în 2018

383
0
Share:

Tenismanul român Florin Mergea a anunțat că în sezonul 2018 va face pereche cu ”veteranul” sârb Nenad Zimonjic, într-o postare pe contul său de Facebook.

”Am fost destul de norocos în viață să cunosc și să am alături de mine oameni deosebiți. La fel și în cea legată de tenis. Înainte de a vă spune cu cine voi juca în prima parte a anului viitor, aș dori să-i mulțumesc lui Adi pentru colaborarea noastră și sper să iasă cu bine din provocarea căreia trebuie să-i facă față”, a scris Mergea, care în ultima parte a sezonului 2017 a jucat alături de Adrian Barbu.

Adrian Barbu (34 ani), care a făcut pereche la dublu în mai multe rânduri cu Florin Mergea anul acesta, a fost suspendat provizoriu la sfârșitul lunii trecute de Federația Internațională de Tenis (ITF) pentru dopaj, anunță Agerpres.

”Nenad Zimonjic e un jucător care nu mai are nevoie de prezentare, dar mai mult, e un om special pentru mine. O să vă povestesc mai multe cu altă ocazie. Eu și Zimo ne-am tot tatonat reciproc în ultimii ani, dar angajamentele noastre din acele momente nu au permis ca intențiile noastre să devină realitate. Totul are o limită, însă, de aceea mă bucur să vă spun că, începând cu startul lui 2018 vom juca împreună”, a subliniat Mergea.

Zimonjic (41 ani) ocupă în prezent locul 36 în clasamentul mondial, el fiind și căpitanul-jucător al echipei de Cupa Davis a Serbiei. Zimonjic a cucerit în 2017 un titlu ATP, la Sofia, alături de compatriotul său Viktor Troicki. Zimonjic are trei titluri de Mare Șlem în palmares, la Wimbledon (2008, 2009) și Roland Garros (2010), toate alături de canadianul Daniel Nestor.

Mergea (32 ani) ocupă locul 53 în clasamentul mondial de dublu și în 2017 a cucerit un titlu ATP, la Barcelona, alături de pakistanezul Aisam-Ul-Haq Qureshi.

Sursa: stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER