Sign in / Join

Florin Andone: „Iordănescu nu trebuie să fie supărat pe mine”

Share:

Absent de la cantonamentul din Italia, internaționalul Florin Andone afirmă că selecționerul Anghel Iordănescu nu are niciun motiv să fie supărat pe el, întrucât conducerea clubului Cordoba a refuzat să-i dea drumul.

Florin Andone

„Relația mea cu selecționerul este foarte bună… din câte știu eu. Mă respectă, eu la rândul meu la fel, deci avem o relație ok. Lucrurile privind venirea mea la națională s-au discutat dinainte. Și mie mi-ar fi plăcut să vin în cantonamentul din Italia, dar în același timp mă gândeam și la echipa mea, Cordoba. Clubul nu a vrut să mă lase mai devreme, a zis că îmi dă drumul pe 30 mai și așa s-a întâmplat”, afirmă Andone. Întrebat dacă are vreun regret fiindcă nu își poate ajuta echipa de club în play-off-ul de promovare, Andone a răspuns: „Am un regret că nu îmi pot ajuta echipa pe acest final de sezon pentru că programul din Segunda nu s-a făcut cum trebuie. Ăsta e micul meu regret. Dacă programul se făcea un pic mai compact, atunci campionatul se termina. Dacă ar fi să aleg să joc un play-off în Segunda sau la Euro 2016, nici nu mai trebuie să spun ce aș prefera. E logic”.

Despre turneul final din Franța, Florin Andone nu face nicio promisiune, dar spune că va da totul pentru echipa națională: „Este ca un vis. Sper să avem prestații bune și mulți ani de acum înainte să fiu chemat la națională. Nu știu dacă voi fi titular la Euro, eu consider că toți o luăm de la zero. Dacă trebuie să joc, e bine, dacă nu joc, o să îmi pare rău, dar o să încerc să îmi ajut colegii de pe bancă. Iar dacă voi intra, o să dau totul, importantă este echipa. Eu nu am promis niciodată în viața mea vreun gol, ce pot să promit suporterilor e că voi da pe teren tot ce îmi stă în putință pentru ca România să câștige”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER