Florin Andone, amenințat de …FRF

Share:

Un singur atacant golgheter în vestul Europei are și România și pe ăla caută specialiștii de la Casa Fotbalului să-l lase pe dinafara lotului pentru Euro.

andone 1

Nu mai știm ce să credem, dar parcă ultimele acțiuni ale Federației Române de Fotbal sunt îndreptate fix împotriva echipei naționale. După ce au creat un caz din mâna lui Denis Alibec, pe care l-au acceptat în cantonamentul din Italia doar ca să scape de gura presei, acum federalilor li s-a pus pata și pe Florin Andone. Cică nu va merge la Euro 2016 dacă nu se prezintă până pe 29 mai la echipa națională, zice Andrei Vochin, mare specialist (în orice, da?!) pe la FRF.

Atacantul Cordobei luptă pentru promovarea în prima divizie din Spania și, firesc, este cerut la echipa de club. Fără Andone (golgheterul la zi al ligii secunde, cu 20 de reușite), Cordoba are șanse minime să revină în Primera Division. Problema este că din „Segunda” mai sunt de disputat 3 etape, iar FRF nici nu vrea să audă de așa ceva. Consilierul lui Răzvan Burleanu este categoric: „Dacă nu vine pe data de 29 mai, nu va mai face parte din lot!”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER