Sign in / Join

Fiorentina a luat decizia în privința lui Tătărușanu

Share:

Are parte de cel mai bun sezon de când s-a transferat în Serie A, însă Ciprian Tătărușanu tot nu poate fi sigur de locul său la Fiorentina și din vară încolo.

tatarusanu

Presa peninsulară scrie că oficialii „viola” sunt nemulțumiți de randamentul câtorva jucători, iar pe lista neagră a fost plasat și portarul naționalei României. Lui Ciprian Tătărușanu i se reproșează că, la ultimele 13 partide, echipa a scăpat fără gol primit într-una singură; în 12 rânduri, ex-stelistul a scos mingea din poartă, de câteva ori exclusiv din vina sa, după cum scrie „Gazzetta dello Sport”!

  • Când mai sunt doar trei etape din campionat, AC Fiorentina ocupă locul 5 în Serie A, cu 59 de punct. Milan este la șase puncte distanță și, cel puțin teoretic, poate ajunge pe poziția a 5-a, ultima care asigură calificarea în Liga Europa.

gazzetta.it

Tocmai ca să evite alte emoții în sezonul următor, conducerea de pe „Artemio Franchi” pregăteşte o serie de transferuri importante în vară. Sursa citată notează că românul s-ar putea despărţi de Fiorentina dacă clubul va primi o ofertă avantajoasă pentru portarul ajuns la 30 de ani. „Tătă” mai are contract cu Fiorentina până în iunie 2019.
La începutul acestui an, presa italiană a notat că Sirigu ar putea ajunge la Firenze. Portarul lui PSG nu este încântat de faptul că a devenit rezerva lui Trapp la campioana Franței şi ar dori să plece.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER