Fiica rătăcitoare a impresarei Anamaria Prodan stă departe de scandalurile din România. Cu ce se ocupă Rebecca Dumitrescu

Chiar dacă fac parte dintr-o familie cu o situaţie materială impresionantă, copiii Anamariei Prodan muncesc şi ei. Impresara de jucători are trei copii: pe Rebecca și pe Sarah din prima căsnicie cu Tiberiu Dumitrescu și pe Laurențiu jr. din mariajul cu antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf.

Rebecca Dumitrescu (25 ani) a fost mai mereu o prezență discretă, s-a ferit de camerele de filmat, a preferat să stea departe de micile ecrane. Tânăra a studiat moda la Milano, însă a ales să se stabilească la New York.

Şi-a ales o carieră în design

În timp ce fraţii ei au rămas ataşaţi de sport, pentru că Laurențiu Reghecampf Junior e pasionat de fotbal, iar Sarah Dumitrescu practică baschet la Sepsi, Rebecca se simte mult mai apropiată de artă.

Rebbeca Dumitrescu. Sursa foto: captură Antena Stars

Se pare că frumoasa brunetă a optat pentru o carieră în design. A plecat în Statele Unite ca să-şi împlinească visul. Dar mama ei o aşteaptă acasă.

”Camera Rebeccăi, aici nu intră nimeni niciodată. Rebecca e plecată, dar tot bat că cine știe. Rebecca împlinește 25 de ani, dacă vă puteți imagina. A terminat Marangoni University, la Milano. A stat cu mine o lună, ca să nu spun că îmi e dor de ea, și a decis să se mute înapoi în America. Sunt mândră de ea”, a spus Anamaria Prodan în reality show-ul de pe Antena Stars, Prodanca. Punct și de la capăt.

Ce face Rebecca Dumitrescu în America

Anamaria Prodan a vorbit deschis despre ce face fiica ei, Rebbeca, în America.

”Lucrează, face design interior, are viața ei. La noi nu există distanță, vorbim de 100 de ori pe zi dacă trebuie. Știu și eu să apăs pe un buton și să-mi apară fata mea pe telefon.

Frații între ei, toți vorbesc non stop. Dacă Sarah vrea să plece undeva, o sună repede pe Rebecca să-i ceară sfatul cum să se îmbrace. Dacă eu plec, o sun pe Rebecca. Ea este master în modă”, a mai zis Prodanca.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare