Fii un maestru de weekend la Betano România și bucură-te de recompense!

71
0
Share:

În mediul online ai posibilitatea să te distrezi la foarte multe jocuri de noroc, însă ai și câteva surprize care să îți aducă un plus de adrenalină și să îți mai scadă din riscuri. Aceste modalități de schimbare a planului clasic variază în funcție de operatorul unde ai cont, tocmai de aceea este extrem de important să îți desfășori activitatea la o agenție potrivită pentru tine.

Dacă îți plac valurile de adrenalină aduse de pariuri, atunci Betano online ți-a pregătit câteva oportunități prin care să întețești gameplay-ul. Pe lângă numeroasele categorii de sporturi și competiții pe care le are, pe care poți plasa bet-uri, operatorul vine și cu un program de fidelizare foarte atractiv.

Periodic sunt organizate diverse turnee și pachete prin care să îți scazi din riscuri, dar și să câștigi pe lângă experiență, beneficii care să îți facă balanța contului mai atractivă. Una dintre aceste oportunități de neratat este Betano pariuri Master, care este o competiție valabilă pentru meciurile de fotbal.

Iată ce trebuie să știi despre Betano Master!

Operatorul a planificat o provocare incitantă pentru membrii săi. La Betano, toți jucătorii care au cont activ pot să participe la un Turneu în care sunt puse la bătaie premii în bani, în FreeBet sau alte cadouri de acest fel. Acesta are două categorii, una pentru cei care vor să participe peste săptămână, una pentru cine dorește să participe doar în weekend.

Conceptul este același, NU plasezi pariuri, ci predicții, iar dacă ai cel puțin 2 din 3 corecte, ori minim 4 din 6 corecte, vei fi calificat pentru unul dintre planurile de recompensare. Înscrierea în această competiție nu necesită niciun depozit minim din partea ta. Însă, este nevoie să îți faci temele cât mai bine pentru a avea rezultate.

Pronosticurile pe care le dai, indiferent că sunt trei sau șase în total, sunt pentru o singură competiție, una pentru event-ul săptămânal, una pentru ediția de weekend, dacă vrei să participi la ambele. Ele sunt sub formă de întrebări care vin cu posibilitatea de a selecta un răspuns din mai multe listate. Dacă ai ajuns la ultima, poți să te întorci la secțiuni anterioare, pentru a-ți verifica sau modifica alegerile.

Ultimul pas este să trimiți predicțiile și să speri că ai luat deciziile corecte. De asemenea, poți să faci modificări până când runda se încheie, adică și după ce ai ieșit de pe pagină. Opțiunile din Betano Master pot să fie incluse și pe un bilet, dacă vrei să participi mai activ, pariind.

În acest scenariu, norocul nu este suficient, ci ai nevoie de perspicacitate, de date exacte, de răbdare și de cunoașterea factorilor care pot determina rezultatele pe care le ai. Așadar, încearcă să îți iei tot timpul de care ai nevoie, mai ales că ai destule oportunități la care să participi.

Cel mai important este să citești regulamentul pentru Betano Master, să știi care sunt condițiile de care trebuie să ții cont. În acest fel, vei diminua orice șansă de a întâmpina situații neplăcute. De asemenea, dacă ai o întrebare pe care nu o găsești deja listată pe platformele operatorului, poți contacta serviciul Relații Clienți, unde un reprezentant îți va da răspunsul.

Share:

Leave a reply