FCSB revine în Ghencea! Anunțul lui Gigi Becali și cum ar putea campioana României să nu mai plece de pe Arena Națională

FCSB va fi nevoită să plece din nou de pe Arena Națională, asta deoarece cel mai mare stadion al țării va găzdui mai multe evenimente extrasporive pe parcursul verii.

Astfel, Gigi Becali trebuie să se reorienteze către altă arenă, iar stadionul Steaua a fost primul vizat.

Planul lui Gigi Becali: „O să jucăm în fiecare vară pe Național Arena”

Gigi Becali nu pare foarte încântat de revenirea FCSB-ului în Ghencea, asta deoarece este conștient că vor apărea noi discuții cu oficialii clubului din Liga 2.

Afaceristul din Pipera își pune însă mari speranțe în fina sa, Gabriela Firea, că va câștiga alegerile pentru funcția de Primar General al Bucureștiului și va face în așa fel încât Arena Națională să nu mai fie ocupată în perioada verii, atunci când campioana României își începe traseul în cupele europene.

”Ne-au certat pentru că au făcut scandal jucătorii, că au scandat Steaua. Ciolacu a fost deranjat de faptul că avea niște ordine. El a dat atunci ordin.

Nu mai facem contract cu CSA, nu mai semnează generalul. Acum semnează direct prim-ministrul. Nu îmi mai arde de scandaluri. Eu vreau să-mi văd de treaba mea, joc pe Național Arena, acolo unde iau mai mulți bani pe bilete.

Dacă o să câștige Firea primăria (n.r. alegerile din vară pentru Primăria Capitalei) o să jucăm în fiecare vară pe Național Arena. O să încercăm să jucăm pe Ghencea ce nu putem să jucăm pe Arena Națională.”, a spus Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

FCSB va juca împotriva Corvinului în primul meci din noul sezon

FCSB și Corvinul vor deschide balul noului sezon din România. Cele două formații urmează să se întâlnească pe data de 6 iulie, pe terenul campioanei din SuperLiga. Rămâne de văzut unde va evolua la acea vreme clubul lui Gigi Becali, asta deoarece Arena Națională va fi indisponibilă în perioada respectivă.

Cel mai probabil, stadionul din Ghencea va găzdui acest meci, dar și duelurile FCSB-ului în timpul verii.

În cadrul ședinței CEx, care a avut loc azi, 29 august, s-a descis ca în următorii trei ani Supercupa României să se dispute pe terenul câștigătoarei Superligii.

Luând în considerare faptul că echipa campioană a României intră mai devreme în tururile de calificare ale competițiilor europene intercluburi și pentru a sprijini performanța echipelor românești în competițiile europene, membrii CEx au decis ca în următoarele trei sezoane Supercupa României, primul meci al sezonului, să se dispute pe terenul campioanei României.

În luarea deciziei a contat și faptul că Supercupa reprezintă un trofeu important pentru cluburile din România, evitându-se astfel impactarea negativă a pregătirii meciurilor europene.

Aceeași regulă se va aplica și în fotbalul feminin. În situația în care sunt dificultăți de organizare, din diverse motive, meciul va fi organizat pe terenul echipei care câștigă Cupa României„, nota FRF, în august 2023.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare