FCSB – „Made în Romania”. Maneaua lui Ionuţ Cercel a răsunat în vestiarul campioanei, unde roş-albaştrii au declanşat „nebunia” | VIDEO

FCSB nu mai obţinuse titlul în Liga 1 din anul 2015. La finalul meciului cu Farul, scor 2-1 pentru FCSB, s-a declanşat nebunia pe Arena Naţională. Fanii din tribune au dat năvală pe teren.

Suporterii de la FCSB au intrat pe teren pentru a sărbători cu jucătorii. Ulterior, forțele de ordine au oprit orice tentativă a ultrașilor de a intra pe teren, iar jucătorii au urcat în galerie.

Jucătorii au dansat pe maneaua „Made în Romania” în vestiar

FCSB a luat titlul cu trei etape înainte de final şi cu o săptămână înainte de Paşte. În ultimii ani, Gigi Becali a spus de nenumărate ori că-şi doreşte să „iasă” campionat înainte de Sărbătorile Pascale, însă roş-albaştrii au ratat trofeul de campioni de fiecare dată.

Jucătorii FCSB-ului au declanşat „nebunia” în vestiar. Ei au dansat şi au cântat pe maneaua „Made în Romania”, interpretată de Ionuţ Cercel. E posibil ca elevii lui Charalambous să se fi inspirat de la fotbaliştii lui Inter Milano, care au făcut acelaşi lucru după ce au triumfat în Serie A.

Deşi Simone Inzaghi nu mai are niciun român în lot, jucătorii lui Inter au petrecut pe maneaua “Made in Romania” a lui Ionuț Cercel.

„Dovada clară că Ionţu Radu şi-a pus amprenta la Inter” şi „Chivu le-a dus playlist-ul” au fost câteva dintre comentariile lăsate de suporterii lui Inter la imaginile cu party-ul din vestiar.

Becali speră la Liga Campionilor

Patronul FCSB se gândeşte deja la Liga Campionilor.

”Noi nu trebuie să uităm niciodată și trebuie să analizăm în fotbalul românesc. Luați Dinamo, Rapidul, toate echipele astea. Asta este meritul meu, că am ținut echipa în frunte acolo.

Noi nu am câștigat așa, hai că ne chinuim. Am câștigat en fanfare, trebuie să fie 5-1.

Noi acum suntem campioni, să se bucure toate lumea. Eu nu mai sunt cum eram intainte. Nu mai am vârstă, am înțelepciune. Nu câștig nimic cu nebunia. Acum noi trebuie să vedem ce înseamnă titlul ăsta. Pentru ce l-am luat noi titlul asta? Dacă noi nu mergem în cupele europene, ce fac cu el? Nu mă interesează. De aia iau titlul, ca să pot să aduc bani din Europa.

Trebuie să iau 7-8 jucători, poate chiar mai mulți. Din campionatul românesc vreo trei îi știu.

Kiki a vorbit acum șase luni… am zis, domnule, până nu se termină contractul lui nu mă interesează să iau jucători de la Gică. Acum, nu știu care este situația lui. Dacă el e liber… Eu nu semnat eu în iarnă, că nu îi fac lui Gica asta.

Alibec, Louis Munteanu, mai sunt și de la Craiova. Baeten, da. Bauza nu mă interesează. Blănuță e interesant ca înălțime, nu ca… Eu trebuie să iau jucători pe care mâine să îi pun să joace. Nu peste doi trei ani”, a spus Becali la Digisport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare